ÉLETMÓDI

Elképesztő lesz a nyár időjárása! Nem fogsz hinni a szemednek!

Ez az év igazi meglepetést tartogat: méghozzá a tökéletes nyarat. Figyelj, mutatjuk!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Évek óta panaszkodunk amiatt, hogy kimarad a tavasz, a télből pedig egyből ugrunk át a nyárba. Ebben az évben viszont az időjárás, úgy tűnik, megpróbálja teljesíteni a kívánságokat. Hiányzott a változatos, izgalmasan szeszélyes, tavaszi időjárás? Egyetlen szavunk sem lehet, hiszen idén bőven volt részünk izgalomban. Szeretnénk végre egy kellemes, napsütéses, meleg, de mégsem kánikulával fullasztó nyarat? Ez az óhaj is teljesülni látszik - az előrejelzések szerint ugyanis olyan nyarunk lesz, mely meglepően tökéletesnek tűnik a meteorológusok szerint.

A június első fele még inkább csak bemelegítés lesz. Általában 22-23 fok körüli maximum lesz a jellemző, és lesz részünk felhős napokban is.

Ezt követően elkezdi igazi arcát mutatni az évszak, és június második felére már bőrünket cirógató, kellemes 25-26 fokokat élvezhetünk kevés felhővel és sok-sok napsütéssel.

A július csodás strandidővel köszönt ránk. 30 fok körüli csúcsok és csak kevés felhő fogja kísérni az első felét, éjszakára pedig éppen annyira kellemesen hűl le a levegő, hogy felüdülést hozzon, de alkalmas legyen késő esti, kerti beszélgetésekre is a hőmérséklet.

Július második fele is hasonlóképpen zajlik majd, panaszra tehát várhatóan egy szemernyi okunk sem lesz.

És hogy mit mond az előrejelzés augusztusra? Hasonló folytatást, kellemes nyaraló- és strandidőt. Így aztán igazán boldogan és szeretettel várhatjuk majd az év egyik legcsodásabb évszakát.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?