CSALÁDOK

Elhunyt édesapja utolsó kívánságát teljesíti ez a kisfiú, azonnal odasiettek a tűzoltók

Hihetetlen összefogás vette kezdetét egy amerikai kisvárosban, ahol egy 6 éves fiú szívszorító története mindenkit megmozgatott.

Az amerikai Denver egyik elővárosában élő 6 éves Brady Campbell édesapja nyáron hunyt el négyes stádiumú, gyógyíthatatlan vastagbélrákban. A tumort az utolsó előtti pillanatban diagnosztizálták az orvosok, amikor már túl késő volt. Az események annyira felgyorsultak, hogy a családnak alig maradt ideje elbúcsúzni a családfőtől. A kis Brady nehezen fogta fel, ami édesapjával történik, halálos ágyán mégis ígéretet tett neki, hogy mindig vigyázni fog az anyukájára – írja a New York Post.

(forrás: GoFundMe)

Brady először nem tudta, miként viselhetné gondját édesanyjának, aztán eszébe jutott, hogy szülei egykoron minden pénteken randevúztak. A fiú arra gondolt, hogy apukája helyett majd ő továbbviszi a romantikus családi hagyományt, ezért a házuk előtti járdán felállított egy limonádéstandot, hogy pénzt gyűjtsön a randira.

(forrás: GoFundMe)

A kisfiú már apukája elvesztése után egy héttel elkezdte árulni a frissítőt, amire először a szomszédok és az arra furikázó autósok csaptak le. A limonádéárus fiúcska sztorija aztán rekordsebességgel elterjedt a kisvárosban és a helyi tűzoltóságra is eljutott. A megható történetet hallva a közszolgák személyesen látogatták meg a standot, hatalmas hírverést csinálva ezzel. Brady standjánál azóta lényegében tolongtak a vevők, a srác már az első napon 244 dollár, azaz átszámolva nagyjából 72 ezer forint bevételre tett szert.

(forrás: Twitter)

„Nagyon meghatódtam, amikor megtudtam, hogy a fiam miért vág bele a limonádé árusításba. Hihetetlen energiával töltött fel, hogy az egész város megmozdult értünk. Minden segítség jólesik ebben a nehéz időszakban.”

- fogalmazott a sajtónak az özvegy, aki azt is elárulta, hogy fia a pénzből először sushizni, majd fagyizni vitte el.

A csonka család egyik szomszédja időközben internetes adománygyűjtést indított, hogy így segítsen a tényleges bevétel nélkül maradt családnak.

És ezeket olvastad már?