ÉLETMÓDI

Elesett gyermekeken segített Mihalik Enikő és a Nanushka

Igazán nemes kezdeményezés élére állt a magyar szupermodell, Mihalik Enikő. A vörös szépség az Unicef Magyarország Bajnokaként jótékonysági gardróbvásárt tartott a hétvégén, melyből a befolyt összeget az éhező, elesett gyermekek megsegítésére ajánlották fel. A kezdeményezésben több hazai sztár is részt vett, többek között a Nanushka márka alapítója és tervezője, Sándor Szandra is.
  • Szerző: Ripost

Egy igazán egyedülálló eseményen, a magyar divatrajongóknak is lehetőségük volt megszerezni kedvencük egy-egy ruhadarabját. Ráadásul a vásárlással nemes ügyet is támogattak: Mihalik Enikő az Unicef Magyarország Bajnokaként ugyanis jótékonysági gardróbvásárt tartott.

A magyar topmodell a nemzetközi divatvilág fontos szereplőit, valamint magyar hírességeket kért fel, hogy válogassanak ruhásszekrényből néhány izgalmas darabot, amelyeket bárki megvásárolhatott a hétvégén.

Az adományozók közt van a Nanushka alapítója, Sándor Szandra is, aki saját ruháit és a márka sikerdarabjait ajánlotta fel az éhező és elesett gyermekek megsegítésére.

- Nagyon fontosnak tartom az ilyen, és ehhez hasonló kezdeményezéseket. Úgy gondolom, hogy az az egyik legfontosabb feladatunk, hogy segítsünk a rászorultakon, főleg ha gyermekekről van szó. Nem ez volt az első alkalom, hogy a Nanushka márka teljes mellszélességgel kiállt egy jótékonysági ügy mellett. Legutóbb például a GB & Partners Tőkealap-kezelő Zrt.-vel közösen döntöttünk úgy, hogy a Nanushka csapata 25 ezer euróval segíti a Srí Lanka-i terrortámadás áldozatait – nyilatkozta a %%-nak Sándor Szandra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?