ÉLETMÓDI

Eldobod az agyadat, ha meglátod, hová rakták ezt a korcsolyapályát Budapesten

Ez a korcsolyapálya egy magas belvárosi épület tetején található. Fantasztikus a hangulata és élmény minden egyes megtett kör. Elképesztő panoráma tárul a korizók elé!
  • Szerző:

Hétfőn újra megnyitott a főváros legkülönlegesebb panorámájával rendelkező jégpályája a belvárosi Hotel President tetején.
Már tavaly is hatalmas sikert aratott a különleges jégpálya, néhány hónap alatt közel tízezren keresték fel az egyedülálló létesítményt. Idén pedig még ennél is több vendégre számít az üzemeltető, hiszen itt a korcsolya szerelmesei mellett az adventi hangulatra vágyók is megtalálják a számításukat.
Ráadásul a romantikus esti órákban lenyűgöző 360 fokos panorámában gyönyörködhetnek vendégeknek, a szálloda központi elhelyezkedésének köszönhetően ugyanis a kivilágított Budapest olyan nevezetességeire nyílik kilátás, mint a Szent István Bazilika, a Parlament, a Budai Vár vagy a Citadella.

Fotó: Fotó: Hotel President

A 110 négyzetméteres korcsolyapálya szintetikus, környezetbarát polimerekből készült „jégfelület”, amely a jégnél egy puhább anyag, ebből kifolyólag a sérülésveszély kisebb, és az ízületeknek is kíméletesebb.

A pályát a recepción megváltott jeggyel bárki élvezheti, de előre egyeztetve partikra is kibérelhető a különleges tetőterasz.

A Budapesten kuriózumnak számító jégpálya hétköznap 16 órától 21 óráig, hétvégén pedig 14 órától 21 óráig tart nyitva. A belépő hétköznapokon 2500 forintba kerül, amibe beletartozik a korcsolyabérlés és egy forró alkoholmentes ital. Idén a 12 éven aluliak számára ingyenes a belépés, egy felnőttel két 12 év alatti gyermek korcsolyázhat ingyenesen.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?