ÚTISÚGÓ

Egyedülálló attrakció épül a Bükkben

Itt olyan egyedülálló élményben részesülhetnek majd a látogatók, amely hazánkban csak itt lesz elérhető.
címkék:

Elkezdődött a répáshutai Bükki Csillagda építése, és jó esély van arra, hogy 2021 második felében át is adják a nagyközönségnek a Bükki Nemzeti Park új attrakcióját.

Először 2017 decemberében született kormányhatározat a Bükki Csillagda megépítéséről, idén áprilisban pedig el is indulhatott az építkezés. A Bükki Nemzeti Park – mely egyben Bükki Csillagoségbolt-park is – kiváló lehetőségeket nyújt a csillagászati megfigyelésekhez. A Bükki Csillagda olyan Közép-Európában is egyedülálló látványosság lesz, melynek eredményeképp mérhetően javulnak az égbolt, mint kulturális és természeti örökségünk bemutathatóságának feltételei.

A tudomány – élmény – interakció hármasának központba állításával nappal és éjszaka is olyan egyedülálló élményben részesülnek majd itt a látogatók, amely hazánkban csak itt lesz elérhető. Az interaktív, több generációt egyszerre megszólítani képes Bükki Csillagda szórakoztatva vezeti be a látogatókat a csillagos égbolt csodáiba. Az épület közel 700 m2 alapterületen várja majd a vendégeket.

Wellness szállodák a Bükkben ÚtiSúgó kedvezménnyel: La Contessa Kastélyhotel **** https://szilvasvarad.utisugo.hu/szallasok/la-contessa-kastelyhotel****-46464.html és Hotel Experience Wellness Szálloda https://dedestapolcsany.utisugo.hu/szallasok/hotel-experience-elmeny-es-wellness-szalloda-305460.html

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?