Létrehozva: 2017.07.28.

Egy fesztivál Zamárdiban, ahol együtt bulizhat az egész család

Az ingyenes Gasztro és Utcza Fesztiválon a hazai street food szféra legkiemelkedõbb alakjai sorakoznak fel, és persze remek programok, koncertek várják az érdeklõdõket!

Zamárdit nyáron a fesztiválok városaként is emlegetik, hiszen hosszú, egybefüggő, árnyas partszakasza tökéletes helyszínként szolgál a legkülönbözőbb rendezvényekhez.

A nagy, több tízezer főt befogadó óriásfesztiválok mellett érdemes odafigyelni a kisebb megmozdulásokra is, hiszen igazi kincsekre lelhetnek így azok, akiknek elsőszámú szempontjuk az, hogy családjukkal együtt kapcsolódjanak ki egy finom étel, jó hideg sör és könnyű mulatságot ígérő koncertek mellett.

Tavaly tűnt fel a balatoni fesztiváltérképen egy, már első nekifutásra is sikeres, kifejezetten családoknak szóló rendezvény Zamárdi partján. A Zamárdi Gasztro és Utcza Fesztiválon – ahogy a neve is mutatja – a gasztronómia áll a középpontban, emellett pedig különféle zenei programokkal és egyéb kikapcsolódási lehetőségekkel várják az érdeklődőket 2017-ben is, immár a Nagyon Balaton rendezvénysorozat részeként.

Gasztronómia

A Zamárdi Gasztro és Utcza Fesztiválon a hazai street food szféra legkiemelkedőbb alakjai sorakoznak fel, ennek megfelelően idén ételfronton a Befaló Bill, a Che Che, a ChiliOn, a Goodbar, a Göröngy Street Food, az Ice 'n' go, a Kanálgép, a Kolbice by KOBE Sausages, a Levendula Kézműves Fagylalt, a MexKitchen, a Mr. Funk, a Paneer, a Piknik Utczabár, a Salazar, a Las Vegan’s, a Vitéz Kürtőskalács, a Viva Churros és a Zabáljcsak food truck-jával találkozhatunk, italfronton pedig a Borkas, a Legenda, a Kecskeméti Sörmanufaktúra, Mad Scientist, a Rotburger, a Sörte, a Spritz Bar, a Szifon Bár, és a Zirci Apátsági Manufaktúra sörei lesznek a fesztiválozókkal.

A megjelenő borászatokat és a kézművestermék-árusokat pedig a nyaralók igényeihez igazítva állították össze a szervezők a helyi kínálat előnyben részesítésével, mivel fontosnak tartják, hogy a térség legjobbjai legyenek elérhetőek a fesztiválon. Mindemellett a gyerekek számára is bőséges választékot kínálnak majd mind italok és ételek tekintetében.

A programok

A csütörtöki napon, vagyis augusztus 3-án főleg szakmai programokon vehetnek részt az érdeklődők, melyek célja a balatoni gasztronómia bemutatása, erősítése. Péntek este Caramel koncerten mulathatunk, amit utcazenészek fellépései előznek meg.

A koncertek végeztével helyi lemezlovas szórakoztatja majd a közönséget egészen éjfélig. Szombaton, augusztus 5-én napközben az ország több pontjáról érkeznek az ország legszebb autói a 2. Balatoni Autó & Motor Showra, este pedig ingyenes I Love Retro show várja közönségét: a Groovehouse, a V-Tech és DJ Dominique eleveníti majd fel a ‘90-es évek legnagyobb magyar slágereit.

A fesztivál utolsó napján, vasárnap a gyerkőcök és a mozgás lesz a középpontban. A FitActive csapata által szervezett változatos vízi és szárazföldi sportprogramok és vetélkedők mellett a Riska támogatásával izgalmas gyerekprogramok, arcfestés, buborékfújás, lufihajtogatás, ugrálóvár és Alma Együttes koncert várja a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt. A fesztivál partner szervezeteinek segítségével egészségügyi szűréseket, vizsgálatokat is végeznek majd, illetve életmód tanácsadást is nyújtanak a vendégeknek.

A belépés természetesen ebben az évben is ingyenes lesz, úgyhogy ha augusztus 3. és 6. között Zamárdiban jártok, mindenképpen látogassatok el a Zamárdi Gasztro és Utcza Fesztiválra!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Haalandot keresik, Ancelotti szemöldöke legyőzte Guardiolát - mutatjuk a legjobb BL-negyeddöntős mémeket

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

hirtv.hu

Hídpénzbotrány: Kiderült, hol landolhatott a Lánchíd-felújításból „kiszedett” másfélmilliárd forint

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

vg.hu

Megérkezett a bejelentés: egyszerre emelkedik és csökken nagyot Magyarországon az üzemanyag ára

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

travelo.hu

Hamarosan ennél az elbűvölő olasz tónál is fizetnünk kell, ha látni akarjuk

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Oroszországban élhet az OBI tulajdonosa, aki 6 éve tűnt el rejtélyes körülmények között

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban