ÉLETMÓDI

Egy férfi a macskáját hibáztatja azért, hogy a felesége teherbe esett

Reméljük, hogy a születendő gyermeknek majd egyszer elmesélik, milyen körülmények között fogant.
címkék:

Egy Playtonic1 nevű felhasználó arról írt a Redditen egy hosszú bejegyzésben, hogy a család macskája tehet arról, hogy felesége teherbe esett – íjra a LadBible.

A férfi azzal kezdi a 26 ezer megosztásnál járó posztot, hogy még tavaly született meg az első gyermekük, és minimum kettőt szeretnének, de a koronavírus-járvány miatt úgy döntöttek, hogy várnak még a második babával.

Az első szülés után a feleség fogamzásgátló tablettákat kezdett szedni, de a nem várt mellékhatások miatt végül az óvszert választották a házasok. Az kondomokat rejtő tasakokat pont ugyanabba az éjjeli szekrénybe tárolták, ahol a fülpiszkálók is voltak, ez pedig, mint később kiderült, nem volt jó döntés, ugyanis a macska egyik kedvenc szórakozása a fülpiszkálók szétcincálása. Így esett az eset, hogy a macska megtalálta a pálcikákat, és az óvszerekkel együtt szétrágta őket.

„Amikor megtaláltam a fiók romos tartalmát, a szétcincált fülpiszkálókat kidobtam, az óvszeres tasakokat pedig visszatettem a dobozba. Ekkor még bele se gondoltam, hogy bármi baj történhetett velük. Aznap esete egymásnak estünk a feleségemmel, és az akció előtt berohantam a sötét fürdőszobába, kinyitottam a fiókot, és kikaptam a dobozból egy óvszert. Pont úgy, ahogy mindig szoktam” – olvasható Playtonic1 posztjában.

A bajkeverő macska fotója (forrás: reddit)

Pár héttel később aztán a feleség reggeli émelygésre panaszkodott és a melleiben pont olyan feszítő fájdalmat érzett, mint az első terhességét megelőzően. A furcsa tünetek majdnem egy hete tartottak, amikor a biztonság kedvéért elvégzett egy terhességi tesztet, aminek az eredménye pozitív lett.

Ezután Playtonic1 kinyitotta az óvszereket is rejtő fiókot, és tüzetesebben megvizsgálta annak tartalmát. Ekkor vette észre, hogy fog- és karmolásnyomok voltak a csomagolásokon. Valószínűleg azt a kondomot is kilyukaszthatta a macskájuk, amit azon a bizonyos este használtak.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?