ÉLETMÓDI

Egészen bizarr elhatározásra jutott a srác, miután csúnyán berúgott

Az egyetemista világgá ment, szó szerint. Eddig 800 km-t gyalogolt. Kalandjainak ráadásul koránt sincs vége, még egy darabig kóborolni akar.
címkék:

Az angliai Chesterben annyira felöntött a garatra a 20 éves Barney Rula, hogy italozás közben kénytelen volt kimenni a szabadba kicsit levegőzni. A pub előtt úgy döntött, hogy tesz egy kört, hogy kiszellőztesse a fejét. Mindez nagyjából egy hónapja történt, csakhogy a fiú józanító sétája a mai napig tart! Eddig nagyjából 800 kilométert tett meg, és jelenleg valahol Dél-Franciországban jár – írja a Metro bulvárlap internetes kiadása.

A fiatal srác egyébként nem hirtelen felindulásból vágott neki a zarándok útnak. Hosszú ideje szeretett volna változtatni az életén, mivel úgy érezte, hogy nem a számára kijelölt utat járja. Többek között politológiai tanulmányait is felfüggesztette az Edinburghi Egyetemen, hogy hazaköltözhessen családjához gondolkodni. Az otthon töltött napok azonban nem vitték közelebb a megoldáshoz, de egy vad italozás ráébresztette, hogy neki bizony egy kiadós sétára van szüksége.

Rula pár ruhával és egy sátorral vágott neki a hosszú útnak, aminek a végállomása a spanyolországi Valencia. A fiú jelenleg Bordeaux környékén jár, és eddig egyedül akkor szállt járműre, amikor komppal áthajózott Angliából a kontinentális Európába. A kalandot egyébként az egyetemi ösztöndíjából és korábbi, bárpultos fizetéséből finanszírozza. Eddig körülbelül 1000 angol fontot, azaz átszámítva nagyjából 380 ezer forintot költött – főleg élelmiszerre.

Barney nemrég azt mondta a sajtónak, hogy eddigi útja során máris sokkal többet tanult az életről, mint a politológiai tanulmányai során, és azt tervezi, hogy a zarándoklat végén egy könyvet ír a tapasztalatairól.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?