EZO

Ebből mi lesz? Vasárnap érkezik az Oroszlán telihold!

Az Oroszlán jegyében lesz teljes a Hold, szemben a Vízöntőben lévő Nappal. Most kiderül, hogy hat rád mindez!

Erős, szenvedélyes energiája van rendszerint az Oroszlánba lépő teliholdnak. Erőt, kezdeményezést, bátorságot hoz ez a nap. Itt az ideje, hogy megtedd, amit szeretnél, lépj! Viszont figyelj arra, hogy az ezzel járó erős érzelmek ne vegyék át a vezérlést az életedben. Mielőtt bármibe kezdenél, légy körültekintő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: 123 RF

A mostani teliholdkor nem kisebb energiák állnak majd szemben, mint a Vízöntő egyenlőségre való törekvése és az Oroszlán hierarchikus vágyakozásának energiája, valamint az életben az otthon és a munka viszonya. Feszültséget érezhetsz belül, ha nincs az életedben ez egyensúlyban. Ez bizony még konfliktusokhoz is vezethet. Az érzelmek, az ösztönök a Hold tulajdonságai, teliholdkor érik el csúcspontjukat, használd ki a megnövekedett erejüket és az intuíciódat a kapcsolataidban kialakult feszültségek leküzdésére. A tudatosságod most lehetővé teszi, hogy átlásd a kapcsolataid egy magasabb szintről. Meglásd azok dinamikáját, és a kapcsolataidban lévő diszharmóniát okozó negatív érzéseket. A telihold hatalmas erejét ideje intuitív módon kihasználni, amit szeretnél most elkezdeni, megvalósítani, azt képes leszel sikerre vinni! Legyél közvetlen, magabiztos, és őszinte. A telihold napja, és az utána következő pár nap alkalmas a szexualitásod szenvedélyes megélésére, bátran nyílj meg a párodnak.

Ellentmondó érzelmeid megnövekedhetnek, erre figyelj oda, kezeld a feszültségeket, akkor nem lesz baj! Keresd meg az életedben egyensúlyban lévő életterületeket, helyezd oda a figyelmet. Vigyázz a túlzott szenvedélyekkel, kerüld az alkoholt, inkább az egészségtudatos életre figyelj. Sportolj, mozogj többet a napokban! A megfelelő egyensúly megtalálásához vezető út a hit, a bizalom önmagadban és másokban is!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?