ÉLETMÓDI

Durván ijesztő lett a szelfi erről a fiatal lányról

Teljesen rápörgött a net a képre.
címkék:

Annyira hétköznapi dolog fotót, pontosabban szelfit készíteni magunkról, hogy már szinte unalmas. Míg korábban főleg fiatal lányok pózoltak így, ma már a világ legtermészetesebb dolga. Sőt az emberek nagy részének fényképezőgépe sincs, így aztán a telefonnal örökíti meg minden izgalmas, érdekes pillanatát – igen, akár önmagáról is.

Persze a szelfik nagy része aztán felkerül a világhálóra, valamelyik közösségi oldalon gyűjti a lájkokat. Igen ám, de mi a helyzet akkor, ha valami nagyon furcsát vesz észre rajta valaki?

Egy fiatal lány bájos mosollyal és nagyon csinosan készített magáról egy fényképet. És persze közzé is tette azt. Eszméletlen ismertté vált vele villámgyorsan, de nem azért, mert a haja vagy a sminkje annyira speciális, hanem mert félelmetesre sikeredett a végeredmény.

Figyeld meg alaposan a fotót. Vajon neked is feltűnik rajta, hogy miért akadtak ki az emberek?

youtube

Elsőre nehéz kiszúrni, hogy mi annyira bizarr. Még akkor is nagyon alaposan kell körülnézni a képen, ha tudod, hogy érdemes kutatnod valami meglepő után.

Mutatjuk kicsit nagyobb segítséggel. Ha esetleg nem tűnt fel, akkor így már jól láthatod: a háttérben lévő tükör valami nagyon aggasztó ábrázatot mutat. És a lánynak fogalma sincs, hogy mi lehet az. Állítása szerint ő maga legalább annyira megijedt, mint azok, akik felhívták erre a figyelmét. Nem csoda, hogy azóta sokkal nehezebben jön álom a szemére...

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?