ÉLETMÓDI

Dögös vörösben villantott a dekoratív finn kutatónő

Noha asszonyi bájait korábban is megbámulták a férfiak az utcán, 52 éves korára lett igazi hús-vér szépség a kimondhatatlan nevű anyuka.
  • Szerző: D.K.

A jazz-fesztiváljairól híressé vált finn kisvárosban, Poriban él és tudományos kutatóként dolgozik a dúskeblű Paivikki Kuoppakangas.

Noha a szőke szépség igencsak figyelemre méltó természetes adottságokkal rendelkezik, eddig ő maga nem fektetett nagy hangsúlyt a megjelenésére. Az 50. születésnapja azonban vízválasztó lett az életében, ekkor döntött úgy, hogy most végre kihozza magából a maximumot.

Fotó: mediadrumworld.com / Paivikki Kuoppakangas

Személyi edzőt fogadott, keményen sportolni kezdett, és a sok befektetett munka nagyon hamar meghozta a gyümölcsét. Paivikki olyan dögösre gyúrta magát, hogy sok fiatal megirigyelné a testét. Sokak szerint például 25 éves lánya és 17 éves fia mellett úgy néz ki, mintha nem is a gyerekek anyja, hanem inkább nővére lenne. Rengetegen kérdezték már tőle, hogy mi a titka a fiatalságának.

Fotó: mediadrumworld.com / Paivikki Kuoppakangas

Az 50-es bombázó erre kertelés nélkül vágja rá mindig, hogy természetesen a kielégítő házasélet, vagyis a jó szex.

Paivikki azt mondja, csontkovácsként dolgozó férjével tökéletesen megértik egymást az ágyban, és noha lassan 30 éve házasok, még mindig találnak egymás mellett felfedezésre váró intim titkokat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?