ÉLETMÓDI

Döbbenetes villantás a biciklisávban, Budapest belvárosában

A sokat szidott biciklisávban kerekező alakot minden arra járó autós megbámulta a körúton. De még a járókelők is felkapták a fejüket.
  • Szerző: D.K.

Hiába, no, nem telik el úgy nap, hogy ne essen szó a Budapest belvárosát átszelő, Karácsony Gergely főpolgármester úr által létrehozott biciklisávokról. Többnyire az a panasz rájuk, hogy lassítják a forgalmat, mivel a biciklisávok miatt minden érintett szakaszon be kellett áldozni egy teljes autós forgalmi sávot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kerékpársávok Budapest
Fotó: Markovics Gábor

Szombaton a déli órákban szerencsére nem volt nagy dugó, még a Nagykörúton sem. Az autósok azonban mégis lassítottak, amikor elhaladtak a biciklisávban egyébként szabályosan közlekedő biciklis mellett. Hihetetlen volt, amit láttak, alig hittek a szemüknek! A lendületesen tekerő személy nadrágja ugyanis – talán épp a heves tempó miatt – olyannyira lecsúszott, hogy szinte a fél feneke kilátszott!

Szokatlanul bátor... (Olvasói fotó)

Ráadásul a bringás hosszúra lenövesztett haja miatt egészen megtévesztő volt a látvány, sokan hitték azt, hogy nőről van szó. Pedig nem, ez bizony egy rendes kőművesdekoltázs, amit ilyet merész kivitelben még vidéken is ritkán látni.

Viszont Budapesten a biciklisávban mindig történik valami...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?