ÉLETMÓDI

Döbbenetes ok miatt dobták ki a fiatal lányt a szórakozóhelyről

A hoppon maradt leányzó barátja szülinapjára érkezett a Buenos Aires-i klubba, de a biztonsági őr nem engedte be, mondván, hogy túlságosan kövér.

Az egyetemista Agustina Rios Martinez szombat estéje tökéletesen alakult egészen addig a pillanatig, amíg meg nem próbált bejutni a Buenos Aires belvárosában található Rose in Rio nevű szórakozóhelyre, ahová egyik barátja szülinapjára érkezett. A fiatal lány hosszú sorban állás után megpróbált jegyet váltani a klub bejáratánál, amikor egy biztonsági ember odalépett hozzá  és azt mondta neki, hogy túl kövér és ilyen testalkattal nem mehet be a helyre.

Az egyik biztonsági őr - mintha mi sem lenne természetesebb - kijelentette, hogy nem ütöm meg a mércét és az én testalkatommal nem enged be szórakozni. Teljesen ledöbbentem azon, amit mondott, régi sebek szakadtak fel bennem a kommentárja miatt. Sírva mentem el onnan. Biztos, hogy soha többet, még csak a közelébe se megyek a helynek.

- mesélte történetét a huszonéves Augustina a Mirror című bulvárlapnak, melynek azt is elárulta, hogy napokig rosszul érezte magát és otthonról sem volt kedve kimozdulni a pofátlan beszólást követően.

Augustina hosszú idő után végül erőt vett magán és tegnap a Facebookon egy nyilvános bejegyzésben írta le mi történt vele. A posztban a bunkó biztonsági őrt is név szerint megemlítette, akinek végül törölnie kellett magát a közösségi médiumból, mivel annyi felháborodott üzenetet kapott.

Az Augustinával szolidaritást vállalók persze a szórakozóhely Facebook-oldalát sem kímélték: a klub profilját dühös hozzászólások ezrei lepték el. A hely menedzsmentje a dühös hozzászólások, a levelek és a széleskörű sajtónyilvánosság nyomására végül belső vizsgálatot rendelt el, aminek idejére felfüggesztették a munkavégzés alól a szóban forgó ajtónállót.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?