ÉLETMÓDI

Döbbenetes jelenet a fedélzeten: Azonnal kirúgták a szexi stewardesst

A kínai légitársaságnál dolgozó stewardesst azért menesztették a munkahelyéről, mert párjával nagyon intim szituációban kapták a fedélzeten. Na, de mégis mit csináltak?

A Jiao nevű légiutas-késérő a China Eastern Airlines a kínai Hszianból Jichüanba tartó egyik menetrend szerinti járatán dolgozott, amikor a gépen utazó párja egyszer csak felállt a helyéről és megkérte a párja kezét. A fiú egy gyűrűvel a kezében letérdelt a fedélzeti folyosón és feltette a kérdések kérdését az utastársai szeme láttára, akik közül többen is felvették a telefonjukkal a romantikus jelenetet.  Jiao  könnyeivel küszködve természetes igent mondott, majd a boldog vőlegény megköszönte a többi utas jókívánságait.

A lánykérésről készült videó viszont eljutott a légiutas-kísérő főnökeihez, akik nem voltak kifejezetten  boldogak az eljegyzés miatt. A lány felettesei szerint akár veszélybe is sodorhatta volna az utasok életét, amíg érzelmektől túlhevülve zavartan viselkedett, ezért azonnal kirúgták az állásából - írja DailyStar.

A történetre többféle komment érkezett a kínai internetezők köréből, valaki sajnálja azt, ami a nővel történt, míg mások szerint meg kellett volna várnia a válasszal, míg leszáll a gép, hogy biztonságban legyenek az utasok.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?