ÉLETMÓDI

Döbbenet, mit műveltek a kórházban a súlyos beteg nővel - a kamera mindent vett

Az elesett és beteg, idős asszony sokat szenvedett, ezért szereltek kamerát a szobájába a gyerekei.
  • Szerző: Ripost

Jean Robins gyerekei azért helyeztek titkos kamerát idős és beteg édesanyjuk kórházi szobájába, mert látták édesanyjukon a véraláfutásokat és könnyes tekintetét. A 92 éves néni, aki már nagyon elesett és demenciában is szenved, kórházi ápolásra szorul, de egyáltalán nem voltak megnyugodva attól, hogy minden teljesen rendben zajlik a kezelés körül, hiszen a jelek nem erre utaltak.

Kiderült, hogy volt rá alkalom: 20 percen át hagyták a földre esett nénit a padlón heverni, hiába könyörgött segítségért. Máskor szinte erőszakkal kényszerítették őt az ágyba, és látszólag még nevettek is közben.

Akadt rá példa, hogy egyenesen bántalmazás volt látható a felvételeken, ezért aztán a gyerekek rendőrségi feljelentést tettek a bizonyítékokkal.

Az ítéletet és a sokkoló felvételt is mutatjuk! LAPOZZ!


Megdöbbentő, de a hatóságok nem marasztalták el az ápolókat. Megelégedtek azzal a magyarázattal, hogy egy idős emberrel sokszor úgy kell bánni, mint egy gyerekkel, tehát néha erőteljesebben kell megragadni őt, különben nem engedelmeskedik.

Az eredeti felvételek személyiségi okok miatt nem kerültek nyilvánosságra, de több fotó is látható az esetekről az alábbi felvételen:

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?