Létrehozva: 2018.05.25.

DM Gyermeknap a Vasúttörténeti parkban!

Mára már hagyománynak számít, hogy gyermeknap alkalmából a Vasúttörténeti Parkban egy hétvégén át a nevetésé és a vidámságé a fõszerep! Idén május 26-án és 27-én 10:00-18:00 óra között várja a családokat a dm Gyermeknap, ráadásul mind a két napon Közlekedésbiztonsági nappal is kibõvül a programkínálat.

Szombaton fellép 11 órától az Apacuka zenekar, 13 órától az Óperenciás Babszínház, 15 órától pedig a kicsik kedvence, az Alma együttes zenél! Vasárnap sem lesz hiány szórakozásból, hiszen 11 órától Szalóki Ági énekel a gyerekeknek, 13 órától a Fabula Bábszínház előadását tekinthetik meg, 15 órától pedig az Eszter-lánc mesezenekar koncertje fokozza a szuper hangulatot. Természetesen a dm is számos programmal várja a családokat.

A 25 éves jubileumát ünneplő dm a gyerekek mellett a szülőkre is gondol a gyereknapon: beauty szigetén sminkes, fodrász, és manikűrös várja a látogatókat, így amíg a gyerekek apával felfedezik a játékokat, a hölgyek megszépülhetnek, s megismerkedhetnek a dm saját trend IT UP sminkmárkájának termékeivel.

A baba részlegen a legkisebbeket változatos programokkal és játékokkal várják, így amíg a gyerkőcök elfoglalják magukat, addig a szülők megpihenhetnek. A családokat napvédelmi edukációs játékokkal is várja a dm.

Természetesen az aktívabb kikapcsolódást kedvelőknek is lesz bőven program. A kisebbek és nagyobbak ugrálóvárban, trambulinon és labdafürdőben tombolhatnak kifulladásig, továbbá lehetőségük nyílik elektromos kishajók vezetésére is.

Aki ennyi játék után is érez magában elég erőt, az ellátogathat a nagyszínpadhoz, ahol a szombati napon a Neckermann Béres Alexandra fitnesz bajnokkal közösen tornára invitálja az érdeklődőket.

A kevésbé mozgalmas programok kedvelőinek egy különleges sarokkal készül a Jógakaland: a gyerekeket jógafoglalkozásokkal várják, illetve termékeikkel is megismerkedhetnek a látogatók.

Közlekedésbiztonsági programok célja, hogy a gyermekek már egészen kicsi kortól játékos formában tanulják meg a gyalogos-, a vasúti-, és a kerékpáros közlekedés alapszabályait. A Közlekedésbiztonsági területen további számos izgalmas programra számíthatnak a látogatók, így „Az Élet-Úton” KRESZ Park kerékpáros ügyességi pályáján a gyermekek gyakorolhatják a kerékpár biztonságos kezelését akár egészen kicsi kortól is; a „Holttér veszélyének bemutatása” egy tanker kamion sofőrüléséből kipróbálható, milyen nehézségei lehetnek egy kamionsofőrnek a mellette elhaladó biciklisek, illetve motorosok detektálásában.

A Continental Mini KRESZ Park KRESZ oktatással várja a kicsiket, a résztvevők egy 15 perces KRESZ oktatáson vehetnek részt, melyet követően a kis autók volánja mögé ülhetnek. Mindezek mellett lehetőség nyílik még az Elsősegélynyújtó bemutató megtekintésére is, mely a gyermekek nyelvén mutatja be segítségnyújtás alapjait, valamit izgalmas programokkal várja az érdeklődőket a Generali Virtuális Valóság sátor.

A Vasúttörténeti Park látogatóinak kedvenc interaktív programjai is elérhetőek lesznek a hétvégén: lehetőség lesz utazni a kerti vasúton, kipróbálni a kézihajtányozást, a lóvasutat vagy a sínautót is.

A kétnapos rendezvényre minden 14 év alatti gyermeknek ingyenes a belépés!

 

Bővebb információ:

Ez is érdekelhet

origo.hu

Világháborús üzenetet küldött Amerika

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

borsonline.hu

„Pótolhatatlan űrt hagyott az életünkben” – 4 éves kislány hunyt el az esti horrorbalesetben

mandiner.hu

Erre senki sem számított: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

ripost.hu

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban

magyarnemzet.hu

Nyilatkozott az orosz mesterlövész, miután megadták magukat az ukránok + videó

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

mindmegette.hu

Innen tudod, ha túl sok kávét iszol: a szervezeted jelez

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban