DIÉTA

Rubint Réka kisbabához segített egy családot

Hosszú időn át sikertelenül próbált teherbe esni a sztáredző egyik rajongója, Kiss Edina. Orvosi vizsgálatok során esett át, hiába. Végül Rubint Rékától kért tanácsot, s hamarosan tényleg kopogtatott náluk a gólya.
címkék:

 

Rubint Réka háromgyerekes anyukaként mindig elérzékenyül, ha környezetében babavárás kerül szóba. Egy alkalommal különös kéréssel fordult hozzá egyik rajongója. Nagyon szeretett volna gyereket.

Nem és nem érkezett a baba

A történet főszereplője Edina már hat éve élt boldog kapcsolatban párjával, amikor úgy döntöttek, elérkezett a gyerekvállalás ideje. De hiába várták a kicsit, Edina csak nem estett teherbe - derül ki a yesssfactor.hu portálon megjelent cikkből.  "Egy év próbálkozás után komolyan elgondolkodtam azon, vajon mi lehet a sikertelenség oka. Nőgyógyászom megnyugtatott, azt mondta, belülről minden rendben, nyugodtan jöhetne a baba. Később azt hittem, a rendszeresen szedett gyógyszereim miatt nem fogan meg a kicsi" - meséli a ma már boldog anyuka. Sok-sok találgatás és vizsgálat után a nőgyógyász azt mondta, lehet, hogy Edina túlsúlya gátolja a teherbe esést.
 

Lefogyott, és jött a csoda

Edina ezért úgy döntött, azonnal életmódot vált, és a népszerű fitneszházaspár, Norbi és Réka tanácsait fogja követni. "Lemondtam a lisztről, a cukorról és tornázni kezdtem. Két hónap alatt 9 kg-ot fogytam, meg is történt a csoda, gömbölyödni kezdett a pocakom. A fogyókúrával a terhesség utolsó szakaszában felhagytam, mert őszintén féltettem nehezen megfogant babánkat. A 9. hónap végére rendesen visszaszedtem magamra a kilókat, de végül egészséges kislánynak adtam életet, és ez a lényeg! Ezzel én lettem a világ legboldogabb anyukája! Van egy egészséges, gyönyörű kislányom! Nem tudom szavakkal kifejezni, mennyire hálás vagyok Rékának!"

Egy kisbaba érkezése minden családnál nagy esemény, a legtöbb leendő szülő különös gondot fordít a gyermek nevének kiválasztására. Hallottál már arról, hogy a névválasztásban a pocakban lévő kisbaba is segíthetett?

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?