DIÉTA

Norbi állítja: Fölös kilók nélkül több lesz a szex

Nem az a fő baj, hogy a túlsúlyos férfiembernek újra és újra váltania kell a ruhatárát, sokkal inkább az, hogy drasztikusan lecsökkenhet teljesítménye az ágyban.
  • Szerző: Buster

Minél több a kiló, annál kevesebb a szex. Ráadásul sokszor hiába elfogadó a nő, hiába mondogatja, hogy "nekem így is bejössz, apukám", ha akció közben – vagy már előtte – csődöt mond a fegyvere.

Bármennyire is duruzsolja az asszonynép, hogy a férfi kövéren is vonzó, legalább kételkedni illik ilyenkor. Azt pedig vegyük egyenesen alapvetésnek, hogy durván túlsúlyos testtel egyetlen pasi sem tud csúcsteljesítményt nyújtani a szexben. A gondok akkor kezdődnek igazán, amikor a nőt babát akarna, ám a gyerek sehogy érkezik… Sajnos a kövérség óriási hátrányt lehet, ha családalapításról van szó. Hogy miért? A kérdésre Schobert Norbi adja meg a választ!

Legyen a férfi akcióra kész

A magyar fitneszguru néhány napja indította útjára Ûrhajós diéta programját, melynek alapját a NASA által 80-as években publikált étrend adja. Az előírások betartása a fogyás mellett egyéb előnyökkel is jár, a módszer határozottan jót tesz a férfierőnek, helyreállítja a teljesítőképességet az ágyban - nem beszélve a nemzőképességről. Mindez nem légből kapott feltételezés: a fitneszguru biztosan tudja mit beszél, hiszen három gyermek édesapja…

Beindul a mozgás-reflex

"Az űrhajós diéta kifejezetten jó hatással van a férfiakra és itt nemcsak a súlycsökkenésre gondolok! Ugyanis ahogy a fogyás hatására megváltozik a szervezet testzsír százaléka, csökken az ösztrogén- és növekszik a tesztoszteronszintje”

– magyarázza a hatásmechanizmus egyik kulcskérdését Norbi.

"A diéta hatására megszűnik a testünk korábbi fáradékonysága, és felbuzog bennünk az energia, a jó értelemben vett agresszió. Ezzel egyidőben nő a potencia, és bizonyítottan fokozódik a spermiumok mozgásaktivitása, életképessége is. Már néhány hét után is eszméletlen magabiztos lesz a férfi!"

A túlsúlyos férfiak sajnos nem véletlenül küzdenek nagy számban potenciazavarral…

- jelentette ki az Update atyja.

Hogy működik az Ûrhajós diéta?

Az elv rém egyszerű. Minden élelmiszer megkapta a maga pontértékét, így gyakorlatilag étkezés után csak feljegyezzük azok számát, majd összeadjuk. A lényeg, hogy a napi bevitel összértéke nem haladhatja meg a 80 pontot. Ezzel megállíthatjuk a súlygyarapodást, de ha kiegyensúlyozott fogyás a cél, akkor 60-ra kell mérsékelnünk a ponthatárt. Van lehetőség a fénysebességű fogyásra, ez esetben összesen 40 pont a megengedett naponta. Norbi segítségképpen összeállított egy (az Update boltokban INGYEN beszerezhető) füzetet, melyben megtalálhatóak az élelmiszerekhez rendelt pontok, illetve hamarosan elkészül az ingyenes telefonos applikáció is.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?