DIÉTA

Norbi állítja: Fölös kilók nélkül több lesz a szex

Nem az a fő baj, hogy a túlsúlyos férfiembernek újra és újra váltania kell a ruhatárát, sokkal inkább az, hogy drasztikusan lecsökkenhet teljesítménye az ágyban.
  • Szerző: Buster

Minél több a kiló, annál kevesebb a szex. Ráadásul sokszor hiába elfogadó a nő, hiába mondogatja, hogy "nekem így is bejössz, apukám", ha akció közben – vagy már előtte – csődöt mond a fegyvere.

Bármennyire is duruzsolja az asszonynép, hogy a férfi kövéren is vonzó, legalább kételkedni illik ilyenkor. Azt pedig vegyük egyenesen alapvetésnek, hogy durván túlsúlyos testtel egyetlen pasi sem tud csúcsteljesítményt nyújtani a szexben. A gondok akkor kezdődnek igazán, amikor a nőt babát akarna, ám a gyerek sehogy érkezik… Sajnos a kövérség óriási hátrányt lehet, ha családalapításról van szó. Hogy miért? A kérdésre Schobert Norbi adja meg a választ!

Legyen a férfi akcióra kész

A magyar fitneszguru néhány napja indította útjára Ûrhajós diéta programját, melynek alapját a NASA által 80-as években publikált étrend adja. Az előírások betartása a fogyás mellett egyéb előnyökkel is jár, a módszer határozottan jót tesz a férfierőnek, helyreállítja a teljesítőképességet az ágyban - nem beszélve a nemzőképességről. Mindez nem légből kapott feltételezés: a fitneszguru biztosan tudja mit beszél, hiszen három gyermek édesapja…

Beindul a mozgás-reflex

"Az űrhajós diéta kifejezetten jó hatással van a férfiakra és itt nemcsak a súlycsökkenésre gondolok! Ugyanis ahogy a fogyás hatására megváltozik a szervezet testzsír százaléka, csökken az ösztrogén- és növekszik a tesztoszteronszintje”

– magyarázza a hatásmechanizmus egyik kulcskérdését Norbi.

"A diéta hatására megszűnik a testünk korábbi fáradékonysága, és felbuzog bennünk az energia, a jó értelemben vett agresszió. Ezzel egyidőben nő a potencia, és bizonyítottan fokozódik a spermiumok mozgásaktivitása, életképessége is. Már néhány hét után is eszméletlen magabiztos lesz a férfi!"

A túlsúlyos férfiak sajnos nem véletlenül küzdenek nagy számban potenciazavarral…

- jelentette ki az Update atyja.

Hogy működik az Ûrhajós diéta?

Az elv rém egyszerű. Minden élelmiszer megkapta a maga pontértékét, így gyakorlatilag étkezés után csak feljegyezzük azok számát, majd összeadjuk. A lényeg, hogy a napi bevitel összértéke nem haladhatja meg a 80 pontot. Ezzel megállíthatjuk a súlygyarapodást, de ha kiegyensúlyozott fogyás a cél, akkor 60-ra kell mérsékelnünk a ponthatárt. Van lehetőség a fénysebességű fogyásra, ez esetben összesen 40 pont a megengedett naponta. Norbi segítségképpen összeállított egy (az Update boltokban INGYEN beszerezhető) füzetet, melyben megtalálhatóak az élelmiszerekhez rendelt pontok, illetve hamarosan elkészül az ingyenes telefonos applikáció is.

 

És ezeket olvastad már?