Létrehozva: 2015.05.10.

Lapos has 10 nap alatt! Nem lehetetlen!

Tíz nap nem sok idõ, így érthetõ, ha kételkedve olvasod e kecsegtetõ ajánlatot. Ugyanakkor, ha lépésrõl-lépésre követed a szabályokat, villámgyorsan felgyorsulhat az anyagcseréd, és megszabadulhatsz a zsírpárnáktól. Ha nem hiszed, járj utána!

Szerző Nagy Márta

1. nap:

Az első, és legfontosabb lépés, hogy felejtsd el a cukrot, és a magas kalóriatartalmú ételeket. Ugyanakkor tölts meg két másfél literes palackot vízzel, és minden nap idd meg ezt a mennyiséget. Már első nap se egyél szénhidrátot (rizst, burgonyát, kenyeret, gabonaféléket). Helyettük inkább gyümölcs, zöldség, sovány marhahús, szárnyas, vagy sovány tejtermék kerüljön a tányérra.

2. nap:

Itt az ideje, hogy elhagyd a húst is! Cserébe 2-3 óránként egyél valamit, hogy az éhségérzeted csillapítsd. Irány a szabadlevegő, sétálj intenzív tempóban 30 percet.

3. nap:

Ezen a napon 50 gramm szénhidrátot egyél meg reggelire, például egy adag müzlit, hogy a megnövekedett terhelést kompenzáld. A nap további részében egyél zöldséget, friss gyümölcsöt és joghurtot. A 30 perces séta mellett végezd el a következő gyakorlatot is: a karodat emeld magasba, egyenes háttal. Álló helyzetből ereszkedj le, mintha egy székre ülnél. Tartsd ki ezt a pózt három lassú belégzésig. Ismételd meg a gyakorlatot 15-ször.

4. nap:

Reggelire készíts 3 tojásból rántottát. Ebédre ehetsz egy szelet csirkemellet friss salátával, vagy zöldségkörettel. A mai gyakorlathoz feküdj a hátadra, behajlított térdekkel. Kezed keresztezd a mellkasod előtt és emeld meg a fejed, majd a vállaidat. Ügyelj arra, hogy a talpad a földön maradjon. Ismételd meg 15-ször.

5. nap:

Ma ehetsz zsírszegény tejterméket, és egy banánt is a zöldségek és a soványhús mellé. Végezz egyszerű felüléseket, felhúzott térdekkel. Ismételd meg a hasprést, 3X10-es sorozatban.

6. nap

Reggelire újra ehetsz tojást. Ebédre pedig sült csirkemellet, vagy halat. Ha bármikor megéhezel egyél kedvedre zöldséget és gyümölcsöket. Az összes eddigi gyakorlatot végezd el, emeld a mennyiséget a duplájára.

7. nap

A változatosság kedvéért ma aerobikozz 30 percet. Ezzel megtöröd a monoton gyakorlatok sorát és felgyorsítod az anyagcserét. Kényeztetésként kezdd a napot kacsamell salátával és spenóttal. Napközben egyél gyakran, de kis adagokat.

8. nap

Kezdd a napot omlettel, egyél mellé teljes kiőrlésű kenyeret. Majd menj el úszni egy jót. Igyál meg legalább 2 liter folyadékot a nap folyamán. Fogyassz gyümölcsöt, zöldséget és joghurtot.

9. nap

Az utolsó előtti napon kizárólag zöldséget egyél párolva vagy nyersen. Edzésterved kiadós lesz, de emlékeztesd magad, hogy már csak egy nap van hátra a látványos eredmény eléréséig. Sétálj 40 percet, majd iktass be az úszást és az aerobicot is a napodba.

10. nap

Elérkezett az utolsó nap. Örömödben akár ugrálhatsz is, de használj hozzá egy ugrókötelet. Torta helyett viszont maradj az egészséges ételek mellett. Egyél ma is zöldséget, gyümölcsöt és teljes kiőrlésű gabonaféléket.

 

Szerző Nagy Márta

Ez is érdekelhet

origo.hu

A TV2 házaspárja váratlanul különvált

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

metropol.hu

A Házasság első látásra sztárja vallomást tett

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

travelo.hu

Hamarosan újraindulnak a népszerű dunakanyari körjáratok

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

DIÉTA

"64 éves vagyok, de évtizedekkel fiatalabbnak nézek ki!” - elárulta egyszerű trükkjét a nő

DIÉTA

3 kg mínusz egy hét alatt: csodát tesz a zellerdiéta

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban

ÉLETMÓDI

Még reggel is az álmod hatása alatt vagy? Ez történhetett!