DIÉTA

Kiderült Katalin hercegné karcsúságának titka!

Napvilágra került, milyen módszerrel éri el Katalin hercegné kecses, légies alakját! Ezzel a diétával te is hatékonyan elérheted a kívánt testsúlyt és a bomba alakot. Less be a királyi udvarba, és tudd meg a titkot!

Kiderült, Katalin hercegné milyen diétával éri el az álomkarcsúságot. Ezt a módszert már az esküvője előtt is alkalmazta. Jól emlékszünk rá, hogy Katalin, bár sosem volt rajta felesleg, azért a húszas éveiben jóval teltebb volt, mint most, két gyerek után. Ennek a változásnak a titka egy speciális étrend, a Dukan-diéta.

Katalin hercegné karcsúságának titka!

Az étrend lényege, hogy négy fázisban szabadítja meg követőjét rövid idő alatt súlyfeleslegétől.

1. Első fázis

„Támadási fázis”, mely 5-10 napig tart. Eközben csak húst és halat szabad enni, tiltólistás az összes zöldség, gyümölcs, a cukor, az alkohol.

2. Második fázis

Ebben a fázisban el kell érned a kívánt testsúlyt. Az első fázisból ismert étrendet kell váltogatni naponta egy tisztán zöldségekből álló étrenddel.

Vigyázat! A krumpli nem számít zöldségnek!

3. Konszolidációs fázis

Ha elérted az álomsúlyt, a második fázis étrendje mellé bevezethetsz némi gyümölcsöt is, de a banán, a szőlő és a cseresznye továbbra is tabu. Ezt az étrendet annyi napig kell folytatnod, ahány kilót leadtál az első és a második fázisban.

4. Utolsó fázis

Addig tart, ameddig nem szeretnéd visszaszedni a kilókat. Már mindent ehetsz, de hetente egy fehérjenapot kell tartani, illetve meg kell enni napi három kanál zabkorpát is.

A legfontosabb mindezek mellett, hogy napi fél órát  mozogj, méghozzá a friss levegőn.

Utóbbi a hercegnének nem esik nehezére, hiszen gyakran sétáltatja kutyáját.

Érdemes vigyáznod Katalin diétájával!

A brit egészségügyi hatóságok ezt a diétát egészségre veszélyesnek minősítették. Így sokan aggódnak Katalin miatt is, hiszen két kicsi gyerek mellett nehéz lehet ezt a szigorú étrendet tartani.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?