DIÉTA

Hatalmas! Így küzdenek álmaikért a legelszántabb ducik!

Ki mondta, hogy pluszkilókkal nem lehetsz sikeres? A boldog élet titka, hogy tudj küzdeni a céljaidért. Íme, azok az emberek, akik fittyet hánynak a fizika törvényeire, és megmutatják, hogy túlsúlyosan is elérik álmainkat.

A divatlapok és a reklámok azt üzenik, akkor lehetsz tökéletes és sikeres, ha vékony vagy! Íme, néhány példa, mely igazolja: teljesen mindegy, mennyit mutat a mérleg nyelve! Céljaidat elérheted akkor is, ha nem vagy pillesúlyú, a lényeg, hogy álmaidért küzdj meg!

1. Jessamyn Stanley - jógaoktató

Nem vagy nádszál vékony? Semmi gond! Jessamyn azt vallja, a jóga mindenkié. Tudja, hogyha valaki ránéz, egyáltalán nem gondolná, hogy mi a foglalkozása és, hogy képes elképesztő pózokat megtartani a jógaszőnyegen. Szerinte

nem az a fontos, hogy néz ki valaki, sokkal inkább az, hogyan érzi magát.

Bár Jessamyn nem fogyott a mozgásnak köszönhetően, mégis számos jótékony hatását tapasztalta.

Hajlékonyabbá és egészségesebbé vált, javult az állóképessége és elmúltak hátpanaszai.

Hatalmas követő táborral rendelkezik a interneten, tanítványai is imádják.

2. Krista Henderson - triatlonista

Krista plusz méretű sportoló, aki 2004 óta triatlonista. Ekkor ugyanis elhatározta, hogy nem a fogyásra koncentrál, hanem a teljesítményre. Mikor felfedezte a sport örömét, edzői képesítést szerzett, és indított egy honlapot, hogy megszerettesse a mozgást mindenkivel, elsősorban a hozzá hasonló túlsúlyos emberekkel.

3. Erica Shenk - Modell és futó

A nézet, mely szerint a kövér emberek nem sportolnak, és nem törődnek a mozgással, igencsak szűk látókörű. A Women's running magazin címlapján megjelenő plusz size modell hatalmas meglepetést okozott az olvasóknak. Az újság szerkesztője reméli, hogy a bátor címlapválasztás elfogadóbbá teszi az olvasóközönséget. Fontos, hogy mindenki észrevegye:

nemcsak a nádszál vékony nők lehetnek sportosak.

4. Roz the Diva - rúdtáncos

Első ránézésre Roz testalkata nem igazán alkalmas a kecses mozdulatokra, pláne nem a rúdon. A nő azonban meghazudtolja a fizika törvényeit és lélegzetelállító pozíciókban függeszkedik a odafent a magasban. Edzőként dolgozik, és fő célja, hogy megszerettesse az emberekkel önmagukat, és a teltebb alkatúakkal is megismertesse a mozgás örömét.

5. Leah Gilbert - fitnesz oktató

Leah sprinter és maratoni futó. Emellett fitnesz órákat tart a hét hat napján. Azt mondja, nagyon zavarja, hogy az emberek nem sportolóként tekintenek rá. Azt hiszik, túlsúlyos és a küzd a kilók ellen. Pedig ő egyáltalán nem szeretne fogyni, sőt!  Éppenséggel azt hirdeti magáról, hogy ő természetes alkatú sportoló, nem fogyni vágyó túlsúlyos.

6. Amanda Bingson - kalapácsvető

Amanda óriási port kavart meztelen fotósorozatával. Nehéz lenne azt állítani, hogy alkata nem sportos... Az olimpikon tartja a kalapácsvetés rekordját az Egyesült Államokban, és szeretne ott lenni a 2016-os olimpián, Rio de Janeiróban is.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?