DIÉTA

Hasháj! Búcsút inthetsz neki!

Egészségesen táplálkozol, edzel, a hasadról mégsem tûnnek el a fodrok? Néhány egyszerû praktikával örökre búcsút inthetsz a nem kívánatos zsírrétegnek.
címkék:

Három egyszerű dologra kell csak odafigyelned, hogy örökre megszabadulj a hastájéki zsírpárnáktól. Gyors és hatékony, így még ezen a nyáron takargatás nélkül napozhatsz legszebb fürdőruhádban a strandon.

Mire figyelj az étkezésnél?

A fogyás, az átalakulás egyik legfontosabb pillére a diéta, az egészséges étkezés. A hasad azonban tűnhet nagyobbnak akkor is, ha minimális a zsírréteg ezen a tájékon. Hogy miért? Mert a különböző ételek puffadást okozhatnak a beleidben, ezáltal a hasad jóval nagyobbnak tűnhet, mint amilyen valójában. Találd meg az egyensúlyt, mert a rosthiány, de a túl sok rost is okozhat puffadást. Valamint kerüld a gáztermelő ételeket, mint brokkoli, alma vagy bab. Ezekből célszerű keveset fogyasztani.

Helyettük egyél áfonyát és sok salátát, melyek segítenek a lapos has elérésében.

Így kardiózz!

A kardió edzés nagyon jó. De sokkal hatásosabb, ha a hosszú, monoton mozgás közben beiktatsz néhány gyorsabb fázist is. Ha 20 percig kocogsz érdemes 4-5 percenként 1 percig maximumra kapcsolod, és sprintelni. Így sokkal hatásosabban ég majd a zsír.

Egy hatékony gyakorlat!

Csinálj 10 percig 4 ütemű fekvőtámaszokat a következő felosztásban: 40 másodperc 4 ütemű, 20 másodperc pihenés. Hidd el ezzel a gyakorlattal sokkal több kalóriát égetsz, mint fél óra futással.

 

Erősítés!

Fontos, hogy az erősítés ne egyetlen izomcsoportra korlátozódjon. Az Az is nagyon hatásos, de

jobb eredményt érhetsz el, ha az erősítés közben is az egész tested dolgozik.

Például, ne csak felüléseket végezz, hanem tartsd ki magad deszkapózban sokáig. Vagy a felüléseket labdán végezd. Így nem csak a hasizmod dolgozik majd.

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?