Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2015.12.18.

Fél év alatt 30 kilót fogyott az elszánt magyar anyuka

Óriási tettet hajtott végre Tóth-Garad Andrea! Életének abban a szakaszában adott le túlsúlyából 30 kilót, amikor a nõk többsége általában meghízik! Drámai küzdelem a kilókkal a boldogságért, és még nincs vége!

 

"Olyan kövér voltam, hogy vízszintesen feküdt a kezem a hasamon"

Andrea egészen kiskora óta súlyproblémákkal küzdött, ám Nyíregyházán, ahol született és gyerekként élt, ez egyáltalán nem jelentett gondot. "16 éves koromtól folyamatosan híztam. Nagyon jól főztek a szüleim, rengeteget ettünk, főleg ízletesen elkészített nehéz ételeket. Az akkori párom is túlsúllyal küzdött, de ez egyikünket sem zavarta. Aztán ő váratlanul eldöntötte, hogy változtat! Egy év alatt 170 kg-ról 100 kg-ra fogyott én viszont maradtam a régi. Jött a karácsony, ami mérföldkő lett mindkettőnk életében. Én már annyira kövér voltam, hogy a kezemet vízszintesen is rá tudtam fektetni a hasamra! Pontosan emlékszem, azon az estén a nagymamája kukoricával töltött káposztáját ettem, és belenéztem a tükörbe. Amikor megláttam magamat, hirtelen tudatosult bennem, hogy kövér vagyok.

Mi ez a has, ez a hatalmas fenék és comb? Andi mi lesz veled???  Ezt kérdeztem magamtól...

Õ ült velem szemben, és ránéztem. Éreztem, hogy a kövér nőt látja bennem. Megsemmisítő volt. Láttam rajta, akkor először, hogy zavarja a testem, a lelkem. Az, hogy képtelen vagyok lefogyni. Ott tudatosult bennem, hogy nekem is le kell adnom túlsúlyomat, különben elveszek! Közöltem vele, holnaptól fogyózom. Láttam rajta, hogy ő az új alakjával mennyire magabiztos, egészen más férfi lett, és nem igazán érdekeltem. Õ volt az első motivációm."

 

Kegyetlenül nehéz volt az első menet

"Akkoriban még nem volt ismert modern diétás módszer, így kalóriaszámolással álltam neki a fogyásnak. Napi 1200 kcal-nál nem ettem többet! Természetesen elhagytam a cukros és a fehér lisztből készült élelmiszereket. Csak a cukormentes kólát és heti két gombóc fagyit engedélyeztem magamnak. Igyekeztem estére keveset enni, átalakultak az étkezési szokásaim. Kegyetlenül nehéz volt, hiszen a zöldségeket világéletemben csak piszkáltam, a halat nem szeretem és csirkéből is csak a csirkemellet eszem meg. Nálam mindig a pizza, a tészta, az édesség és a sütemény volt nyerő, és ez mind tilos lett..."

Az érzelmek hullámvasútjára fölülnek a kilók

De hiába volt Andrea szigorú magához a táplálkozást illetően, egy szint után nem mozdultak róla a kilók! "Rájöttem, hogy muszáj mozogni. Elkezdtem a Spin Racinget, remek kardió edzés. Heti négy alkalom szuper jól formába hoz. Be is indult a tartós fogyás, 2007-ben januártól júliusig 26 kilótól szabadultam meg. Ez közel heti egy kiló fogyást jelent! Minden szuperül indult, szakításunk miatt azonban visszaestem, nem tudtam lelkileg erős maradni, visszakúsztak rám a kilók. Pestre költöztem, hogy végleg elvágjam a szálakat. Szerencsére hamar rám talált az új szerelem, és persze a rózsaszín ködben megint csak magasról tettem a diétára. Étterembe jártunk, naphosszat henyéltünk, teljesen kimaradt a sport.

Egy év alatt közel 10 kilót híztam!

Állapotos lettem és innentől kezdve végképp szaladtak rám a kilók, mivel nem akartam kisbabámtól megvonni semmit. Az eredmény az lett, hogy 122 kilósan mentem szülni, hazatérve a kórházból 112 kilót mutatott a mérleg. Amint abbamaradt a szoptatás, rögtön nekikezdtem az újabb diétámnak."

"Tudatosabb voltam, mint korábban, végigolvastam a vonatkozó szakirodalmat és úgy döntöttem, ezúttal az Update módszert követem. Azért választottam Norbi módszerét, mert nagy könnyebbség, hogy kiflit, zsemlét, péksüteményt, kenyeret is lehet enni, persze szénhidrát csökkentett változatot, de akár ebédet is rendelhetek. Nagyot nyomott a latban, hogy cukormentes édesség, így az általam imádott tejkaramella is hozzáférhető. A cukrot édesítőre cseréltem és szénhidrát csökkentett tésztával főzök, a kisbabámnak is ezt adom, mivel sokkal egészségesebb. Az Update termékekben kevés a szénhidrát, márpedig ez a leglényegesebb elem a fogyókúrámban. Viszont sok rostot tartalmaznak, ami szintén nagyon fontos."

 

"Nincs megállás, csinos leszek!"

"A mozgás szerves része lett az életemnek, eldöntöttem, többé nem engedem meg magamnak, hogy így elhízzak, következetes leszek. Elkezdtem futni, folyamatosan fejlődőm benne, jövőre már futórendezvényen szeretnék indulni. Van még mit leadnom, de a testemnek jól esik a mozgás, a gyermek mellett feltölt. A férjem és családom támogatása nélkül mindez nem valósulhatott volna meg. Férjem biztosította nekem, hogy el tudjak menni, tornázni, vigyázott a gyermekre és támogatott az étkezésemben. 2015. márciusa óta fogyózom!"

 

Csípő körfogatom 133 cm-ről 100 cm-re , a derekam 110 cm-ről 88 cm-re csökkent.

112 kg-ról indultam, most 82 kg vagyok.

"Tudom, van még mit leadnom! Formálódnom, de már így is büszke vagyok magamra, és nincs megállás! A célom, az, hogyha belenézek, a tükörbe akkor azt lássam, amit szeretnék, és tudom, hogy a testem is támogatja a lelkemet!"

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Migránsok okozták balesetet a Liszt Ferenc repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt - fotó

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

"Azt akarom, hogy azonnal szedjék ki a fiamat a föld alól" - döbbenetes, mit vett észre az édesanya gyermeke sírján

hirtv.hu

Felgyújtotta magát egy férfi a New York-i bíróság előtt, ahol Donald Trump büntetőpere zajlik + videó

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

mindmegette.hu

Fantasztikus fizetésért toboroz dolgozókat a Lidl – ha kell, szállást is biztosítanak

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

DIÉTA

"64 éves vagyok, de évtizedekkel fiatalabbnak nézek ki!” - elárulta egyszerű trükkjét a nő

DIÉTA

3 kg mínusz egy hét alatt: csodát tesz a zellerdiéta

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!