ÉLETMÓDI

Csoda a lakótelepen: hihetetlen, mit látott a női buszvezető

Egyre nagyobb figyelem fordul azok felé, akik a járvány alatt is rendületlenül végzik a munkájukat, és egyre több elismerést kapnak. Most azonban egy sofőr küldött megható üzenetet utasainak…
  • Szerző:

Egymás felé kezdenek fordulni az emberek a koronavírus-járvány során. Ezekben a nehéz időkben összefogásra, egymás segítésére, és bizony, bátorítására is szükség van!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy buszsofőr, aki a Havanna lakótelepen dolgozik, olyan üzenetet küldött az utasainak, amitől szem nem marad szárazon. Sándor Krisztina a Facebook bejegyzésben úgy fogalmazott, egyébként is példaértékű az összetartás, ami a telepen lakók között van, de amiért különösen elismerésre méltónak találja az utasait, az az, ahogyan a jelenlegi vészhelyzetben viselkednek.

Fotó: Sándor Krisztina

„Néma hősök vagytok ti is!” – szólt az üzenete, hiszen nagyon sokan vannak, akik még nem veszik komolyan a veszélyt, de úgy látta, a többség így is példát mutat a többieknek. Méltatta utasait, akik a nehéz helyzetben is fegyelmezettek, sorban állnak és betartják a távolságot, maszkot viselnek, de főképp: a lakótelep Facebook csoportjában azonnal érkeznek a felajánlások, ha valaki segítséget kér. Kérte, hogy a ma esti taps az utasokért is szóljon, hiszen megérdemlik.

„Valószínűleg nem mondok újat azzal, hogy sokan kimerültünk, és ez a bizonytalanság nem segít a dolgon. De ti vagytok az élő példa, hogy soha nem szabad feladni!” – írta Krisztina.

A bejegyzés alá valóságos kommentáradat zúdult: volt, aki bevallotta, hogy bizony, őt megríkatták a sofőrnő szavai. Rengetegen kívántak neki kitartást, erőt és jó egészséget a munkájához ezekben a nehéz időkben. Bizony, a bajban látszik, milyen összetartó egy közösség!

És ezeket olvastad már?