CSALÁDOK

Megindító esküvői fotók, rákos férje halála előtt egy nappal házasodtak össze a szerelmesek

A gyógyíthatatlan beteg férfi utolsó kívánsága teljesült.

A 23 éves Maia Falwasser szűk családi és baráti körben mondta ki a boldogító igent halálos beteg szerelmének az új-zélandi otthonuk hátsókertjében megrendezett esküvőn. A hónapokkal ezelőtt agytumorral diagnosztizált férj, Navar Herbert a megindító ceremónia után kevesebb mint egy nappal életét vesztette - számol be a felfoghatatlan tragédiáról az angolszász sajtó.

A 22 éves élsportoló Navar Herbertnél még az év elején regisztráltak gyógyíthatatlan agydaganatot. Otorohanga városának első számú focicsapatában játszó fiatalember a legmodernebb kezeléseket kapta, de az agresszív rák előrehaladott állapota miatt az orvosok mindössze pár hónapot adtak fiúnak.

Sajnos végül a legrosszabb forgatókönyv valósult meg, Navar június végén életét vesztette otthonában. Az elkerülhetetlen tragédia előtt azonban teljesült a férfi utolsó kívánsága: Feleségül vette élete szerelmét, Maiat, akivel közös fiúgyermeküket nevelték.

"A szívem majd megszakad. Elvesztettem a legjobb barátomat, a férjemet, és a gyerekünk apját. Nagyon jól esik az a rengeteg szeretet, amit a barátaimtól és a családomtól kapok. Ezek nagyon nehéz napok de a rengeteg támogatásban megtaláltam a menedéket, amire most szükségem van. Navar hihetetlenül sok emberre volt hatással, az ő emléke örökké élni fog a szívemben. Örülök, hogy megismerhettem, ő volt a legfontosabb ember az életemben."

- fogalmazott nyílt búcsúlevelében Maia Falwasser.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?