CSALÁDOK

Így segít anyák napján a világbajnok magyar csoki

Néhány hónapja elképzelni sem tudtuk volna, hogy egy új vírus lesz az akadálya annak, hogy május első vasárnapján méltóképpen köszönthessük az édesanyákat. Szerencsére van megoldás!
  • Szerző:

Sokan ilyenkor az ország egyik pontjáról a másikba utaznak, hogy egy csokor virággal, esetleg némi finomsággal mondjanak köszönetet édesanyjuknak a sok-sok fáradozásért. Most, hogy ez a gesztus sokak számára lehetetlenné vált, a leghíresebb magyar kézműves csokoládégyártó, a chocoMe tulajdonosa úgy döntött, hogy csokiküldő szolgáltatással bővíti cége palettáját.

A gyönyörű megjelenésű, színes gyümölcsökkel – málnával, eperrel, áfonyával, naranccsal – illetve virágszirmokkal és roppanós magvakkal megrakott csokoládéikat gyakorlatilag lehetetlen nem észrevenni a boltokban. Ezek a csokicsodák nemcsak szépek és kívánatosak, hanem garantáltan finomak is. Nem véletlen, hogy a chocoMe évek óta sorozatban nyeri a díjakat termékeivel a világ legrangosabb csokoládéversenyein – így szerezve újra és újra dicsőséget a világszínvonalú magyar élelmiszernek.

A szeretet idén Anyák napján sem ismer távolságot – a chocoMe jóvoltából bársonyos csokoládékülönlegességekkel ajándékozhatjuk meg az Édesanyákat, és még több szeretettel tölthetjük fel számukra ezt a napot. Mert most mindennél fontosabb, hogy Ők a legjobbat kapják. Legyenek az ország bármely pontján, a chocoMe gondoskodik róla, hogy a szívből jövő érzelmek kifejezéseként eljussanak hozzájuk a valóra vált csokoládéálmok” – ez a gondolat vezeti a manufaktúrát.

És hogy senki ne csússzon ki a határidőből, az internetes rendelés mellé villámgyorsan megoldották a kiszállítás lehetőségét is. A részletekért KATTINTS IDE!

 

És ezeket olvastad már?