CSALÁDOK

Hetei vannak hátra, megható üzenetben kért segítséget a 6 gyerekes rákos családanya

Az angliai nő különleges gyógyszereire gyûjt adományokat, hogy időt nyerjen és elköszönhessen a családjától.
címkék:

Az angliai Seacroftban élő Leanne Mallory egy internetes adománygyűjtő weboldalon kérte az emberek segítségét, mivel önerőből képtelen megvásárolni a rák elleni alternatív gyógyszereit. A 34 éves angol nő azután kezdett gyűjtésbe, hogy egy agresszív és áttétes daganatos megbetegedést diagnosztizáltak nála, és kiderült, mindössze hetei vannak hátra. A 6 gyerekes anya elhatározta, hogy időt nyer és elköszön családjától, kerül amibe kerül - számol be az esetről a helyi sajtó.

Az anya kálváriája még 2018 szeptemberében kezdődött, amikor gyomorrákot állapítottak meg nála. A daganatot idén januárban ugyan eltávolították a nő szervezetéből, de műtét közben kiderült, hogy betegség időközben továbbterjedt hasfalára és veséjére is.

Leanne január óta a több kemoterápiás kezelésen is részt vett, de az agresszív gyógymód nem segített rajta. A daganatok nem húzódtak vissza, sőt, közben ő fizikálisan teljesen leépült. A nő orvosai az eredményeket látva elmondták Leanne-nak, hogy hetei vannak hátra. Valamint arról tájékoztatták, hogy a kemoterápia hatástalan az agresszív áttétes rákjával szemben, sőt, a hátralévő életét is megrövidítheti az invazív kezelés.

"Nem állok készen arra, hogy itt hagyjam a családomat és barátaimat. Fizikálisan és lelkileg is leírhatatlanul fáj, ami velem történt. 9 hónapja szó szerint darabokra hullott az életem. Az azóta eltelt időben pedig minden fokozatosan egyre rosszabb lett. Nem tudom felfogni, hogy ez megtörtént velem. Hat gyönyörű gyermekem van, akikért harcolni fogok a végsőkig. Szeretnék tőlük elbúcsúzni, de az alternatív gyógyszerek drágák és nem tudom megfinanszírozni őket. Abban bízom, hogy sok együttérző ember van, aki hajlandó segíteni nekem. Minden egyes fontért nagyon hálás vagyok."

- fogalmazott a megindító levelében Leanne Mallory a GoFoundMe oldalán.

A cikk írásának pillanatában már 2300 angol fontot gyűjtött össze a beteg anya. A cél 5 ezer.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?