FAZÉK

Ez a magyar csoki világsikerre pályázik és nem véletlenül

Ha egyszer beindul a fantázia, akkor bizony nincs megállás! A chocoMe világsikerre pályázó magyar csokimanufaktúrában legalábbis ez a helyzet. Olyan új ízekkel és kombinációkkal rukkolnak elő, hogy tényleg csak elcsábulni akarunk.
  • Szerző:

Számos nemzetközi elismerést és díjat nyeretek el a chocoMe magyar csokimanufaktúra termékei, de a 2021-es ősz is mámorítónak ígérkezik. A folyamatosan bővülő termékpalettán új ízek, új táblás csokik jönnek, ráadásként pedig egy fantasztikus ízvilágú lekvár is csábítja az igazi ínyenceket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Petit termékcsalád tavaly debütáló, 9 darabos, gin ízesítésű változata után most ezzel azonos, 9-es kiszerelésben tér vissza a Petit 21 legnépszerűbb íze, a Falatnyi étcsokoládé lapocskák málna töltelékkel, amely a csokoládé finom roppanásával, a málna igéző varázslatával bűvöli tovább a csokiimádókat

Eszméletlen ízvilág, egyetlen falat zsongást okoz minden érzékedben! (Fotó: chocoMe)

A család teljesen új ízvilágú termékkel is bővül: a Falatnyi tejcsokoládé lapocskák sós pisztácia töltelékkel alapját a manufaktúra által most először alkalmazott, francia Cacao Barry 38%-os tejcsokoládéja jelenti, amely a csokoládémágus, Mészáros Gábor szerint tökéletesen harmonizál a lágy pisztácia töltelékkel, melyet egy csipet Maldon só tesz még izgalmasabbá.

A klasszikus táblás csokoládék híveire is meglepetések várnak, két új csupa magvas összeállítás jelenik meg a palettán: Étcsokoládé: pekándió-szicíliai mandula-Piemonte-mogyoró, valamint a Fehércsokoládé: pekándió-brontei pisztácia-Piemonte-mogyoró.

Nagyon csokis és roppanós... (Fotó: chocoMe)

A tejcsokoládé rajongóknak sem kell messzire menniük új kedvencekért. A chocolatier egyik személyes kedvence is elérhetővé válik a chocoMe választékában. Végtelenül egyszerű kreáció, ám a három összetevő páratlan alapanyag-minőségének és a megfelelő arányok használatának köszönhetően felejthetetlenné válik – ez a tejcsokoládé Maldon sóval, dupla adag Piemonte-i mogyoróval.

Két magvas-gyümölcsös párosítás is megjelenik, ahol a csokoládé, az olajos magvak és a gyümölcsfélék verhetetlen harmóniája teszi egyedülállóvá az összeállításokat: az egyik a Tejcsokoládé: aranymazsola-vörösáfonya-Piemonte-i mogyoró, a másik a Tejcsokoládé: fahéj-őszibarack-Piemonte-i mogyoró.

A csokoládékülönlegességek mellett egy álomba illő lekvár is bemutatkozik: a rögtön sikertermékké vált mangó-ananászhoz, melyből – megjelenését követően – mindössze néhány hónap alatt többezer üveggel értékesített a chocoMe, most új családtag társul, Málna & yuzu ízben.

Leírhatatlan, élénk, gyümölcsös ízvilág (Fotó: chocoMe)

A korábban már a Fruité gyümölcszselé válogatásból megismert, egyszerre zamatosan édes és frissítően fanyar ízkombináció Mészáros Gábor egyik kedvence ízpárosítása. Ez adott inspirációt a manufaktúra második lekvárjának elkészítésénél, amely szintén az új évszak igazi ínyenc ajándékának ígérkezik. Gyümölcstartalom: 72,2%

2021 őszén tehát ismét bebizonyosodik: ahogy egyetlen nap sem telhet el édes kényeztetés nélkül, úgy egyetlen szezon sem köszönthet be változatos, gazdag ízvilágú chocoMe újdonságok nélkül.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?