ÉLETMÓDI

Botrányba fulladt az esküvő, annyira kiakadt a menyasszony a történteken

Egészen váratlan fordulatot vett a gyönyörû, ünnepélyes nap.
  • Szerző: Ripost

Az esküvő egy igazán gyönyörű és meghitt nap, amikor mindenki boldog, a szerelem pedig végre beteljesül  - legalábbis a mesekönyvekben. Valójában sokszor egy csomó idegeskedés előzi meg, máskor családi feszültség árnyékolja be, vagy csak simán túl sokat iszik néhány rokon.

Egy frissen házasodott feleség az interneten osztotta meg, mennyire kiakadt a saját esküvőjén. Nyilván szimpátiára számított, de nem elég, hogy a nagy napja tönkrement, még a kommentelők is nekiestek a történet kapcsán.

Mutatjuk a részleteket! LAPOZZ!


A menyasszony a nővérét kérte meg, hogy beszédet mondjon az esküvői vacsorán. Csakhogy mialatt a nővér elkezdett beszélni, a menyasszony teljesen megdöbbent. Azt taglalta a testvér, hogy mennyire sokat köszönhet a friss férjnek, amiért támogatta őt depressziója és sötét időszaka alatt - ekkor vált világossá az arának, hogy ez a beszéd bizony mennyire önző.

"Nagyon nem szuper egy esküvő alatt mentális betegségekről beszélni. Ráadásul mintha az egész beszéd csakis róla szólt róla. Végül senki nem fogalkozott velünk, hanem szinte az összes vendég neki gratulált, amiért ennyire erős volt és sikerült talpara állnia...!" - fakadt ki az ifjú feleség. A reakciója egészen döbbenetesre sikerült. Mint írja, a gratulációk után fogta magát, odament a nővéréhez, és elmondta a véleményét neki, majd megkérte, hogy azonnal távozzon a helyszínről...

Ezek után azt, amit a neten kapott, nem rakta zsebre a feleség. A kommentelők ugyanis teljesen felháborodtak és ízekre szedték. Szinte mindenki azon a véleményen volt ugyanis, hogy az igazi önzőség valójában nem a beszéd, hanem ez a vélemény és hozzáállás. És hogy örülhet a nő, ha ezzel a magatartással és ilyen kevés empátiával egyáltalán sikerült olyan férfit találnia, aki hajlandó volt őt elvenni...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?