ÉLETMÓDI

Bizarr beszámolók: Minden határon túlmegy, amit a kollégám művel

Munkahelyi áskálódás és pletyka? Ugyan már, ez sehol nincs ahhoz képest, amit ezek a dolgozók szenvedtek el. Meredek sztorik!
címkék:
  • Szerző:

Elég egy hülye kolléga, hogy teljesen tönkretegye a munkahelyi légkört; de legtöbbször a piszkoskodás kimerül az egymás elleni furkálódásban és a gonosz pletykákban. Egy online fórumon viszont olyan munkatársakról meséltek felhasználók, ami minden képzeletet felülmúl.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

1. Lehülyézett a vásárlók előtt

Öt éve dolgoztam az áruházban, és jött ez az új fickó, aki mindent jobban tudott. Éppen segítséget kért tőlem egy vevő, magyaráztam neki, hogy hol találja a gépet, amit keresett, és milyen technikai paraméterei vannak, amikor a kolléga odajött, félbeszakított, és elkezdte mondani, hogy legközelebb a pénztárgépen mit hogyan nyomjak. Persze a vevő egyből azt hitte, egy kezdő idióta vagyok, és el is ment, mástól vette meg az árut, így ugrott a jutalékom. Ezt naponta legalább egyszer eljátszotta, de nem kezdtek vele semmit, amikor bepanaszoltam, mert a főnök rokona volt.

2. Feljelentett szexért

Jóban voltam a főnökömmel, de csak mint barát; neki van felesége, nekem is párom, de jókat tudtunk dumálni szünetekben. Az egyik kolléganő feljelentett a menedzsmentnél, hogy szexelünk is, és alaposan meghurcoltak mindkettőnket.

3. Minden nap büdös kaját hozott

Nem tudom, direkt csinálta-e a fickó, de amikor már néhány hónapja az irodában dolgozott, minden nap halat vagy főtt tojást hozott ebédre. Amikor mikrózott, a szag elviselhetetlen volt.

4. Mindenkit meg akart téríteni

Valami szektába tartozott, és minden nap, minden szünetben odajött hozzánk, amikor beszélgetni próbáltunk a kollégákkal, és próbált meggyőzni, miért csatlakozzunk mi is. Egy szót nem tudtunk váltani vele.

5. Minden ötletemet lenyúlta

Ha valami újítással jöttem elő, akkor előadta a főnöknek, mintha ő találta volna ki. Amikor egyedül rendbe tettem a raktárat, felhívta a főnökünket, hogy ő csinálta meg. Pechjére a kamera látta, hogy én voltam, ki is rúgták.

6. Eregette a gázait

Egy nagydarab harmincas fickó volt a legrosszabb kollégám; főleg minket, nőket pécézett ki. Odajött az asztalunkhoz kérdezni valamit, és közben eleresztett egy békegalambot. Vagy hangos, vagy csendes gyilkos volt, mindenesetre pont az orrunk alá szellentett. Ugyanezt eljátszotta a liftben is, többször. A főnökünknél bepanaszoltuk a csajokkal, de az is csak röhögött rajta. Aztán más miatt, de felmondtam, valószínűleg a pasas azóta is ott eregeti a bűzt…

7. Többször is meglopott

Ketten voltunk a kolléganővel az irodában, senki más nem nyúlhatta le a pénzt a tárcámból, csak ő. Csak egy ötezres volt, de hó végén nagyon fájt az is. Természetesen letagadta, de a következő hónapban is eltűnt a pénzem. Végül szóltam a főnökömnek, ő pedig kamerát tett az irodába. Érdekes módon, többé nem kelt lába a pénzemnek…

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?