ÉLETMÓDI

Besokkolt a férfi: meglátta, mit művel felesége titkon az ágyban

Durván megdöbbent a férfi, amikor szembesült felesége titkával.
  • Szerző: Ripost

Angliában él a fiatal házaspár, mindössze fél éve keltek egybe, nagyon rövid ismeretség után, mesélte el a férj egy internetes fórumon. Így érthető, hogy sok mindent - sok történetet, szokást - még csak most kezdenek megismerni egymásról, bár a szerelmük erején állítólag ez cseppet sem gyöngít.

A közelmúltban viszont egy nagyon furcsa esetnek lett szemtanúja a férfi, és megdöbbent, amikor  meglátta, mit művel a felesége az együttlét után.

Este összebújt a pár, a szex remekül működik közöttük, ekkor sem történt ez másképp. A férfi utána kiment a fürdőbe, amikor viszont visszajött, olyat látott, amire nem számított...

Folytatjuk a részletekkel! LAPOZZ!


A férfi elmesélte, hogy együttlét után ő mindig kicsit el szokta hagyni az ágyat, főleg azért, hogy még véletlenül se aludjon el, mert azt nagyon nem szeretné. Ezért ilyenkor összedob egy szendvicset a konyhában, vagy csak behoz egy kis üdítőt, esetleg kimegy a fürdőbe, hogy kidobja az óvszert, de lényeg, hogy pár percig távol van.

Ezúttal azonban a fürdőbe indulva észrevette, hogy elfelejtette magával vinni a használt kondomot, így visszafordult, és meglátta, amint a feleség törlőkendőkkel tisztogatja végig az egész testét. Nem tudta mire vélni a dolgot, sokkolta a látvány.

A feleség is zavarba jött. Végül bevallotta, hogy ő eddig ugyan titkolta, de valójában tisztaságmániás, és mivel túl kínosnak érezte volna azonnal zuhanyozni indulni az együttlétek után, ezért a férj szobán kívül töltött perceit arra használta mindig fel, hogy alaposan áttörölje az egész testét, majd elrejtse a nyomokat.

A kezdeti döbbenet után végül persze nem okozott közöttük nagy törést a dolog. Megállapodtak benne, hogy a férfi nem fogja sértésnek venni a gyors zuhanyt, a nő pedig keresni fog egy szakembert, akivel beszélni tud szorongásáról és kényszeréről.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A hólabdától a kókusztortáig
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?