ÉLETMÓDI

Baljós kék hold jelenik meg az égen, döbbenetes változást hoz

19 éve nem fordult elő, hogy halloween estéjén kék hold lenne.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Különleges erőkkel érkezik halloween estéjén, azaz október 31-én a telihold. A hónapban ez a második alkalom, hogy ilyen égi jelenséget láthatunk. Ezt a csillagászati eseményt kék holdnak nevezik, és rendkívüli erővel bír.

A teliholdra mindig is úgy tekintettek, mint egyfajta energetikai csúcspontra, amelynek hatásait mindannyian érezzük magunkon.

Fotó: Pixabay

Mivel ez a telihold épp halloween napjára esik, a Nap pedig a Skorpióban lesz, ez még jelentősebben kapcsolódik most a spirituális világhoz.

Az asztrológusok és a spirituális szakemberek is egyetértenek abban, hogy ezen a napon a szellemi és fizikai világ közti kapu elvékonyodik, mindezt tetőzi a kék hold jelensége, ami egyértelműen egy természetfeletti, különleges esemény eljövetelét mutatja.

Lisa Stardust asztrológus szerint remek lehetőség nyílik gyógyulásra és az elengedésre. A Hold és az Uránusz kapcsolata félelmet, szorongást, nyugtalanságot, és gyors érzelmi változásokat okozhat.

Az asztrológus szerint a negatív érzéseket gyorsan felválthatja a pozitív varázslat is, ugyanis ezt a teliholdat a Vénusz uralja, ami jó hatással lesz a párkapcsolati döntésekre, és rengeteg szerelmet, szeretetet hoz azoknak, akik készen állnak rá.

(via)

címkék:
És ezeket olvastad már?