EZO

Az év első tízmilliószoros napján így érkezik a telihold

Állj meg egy fél órára a rohanásban, használd ki ezeket az erős energiákat! Engedd el, amire már nincs szükséged, mutatjuk pontosan, mit kell tenned!

Az év tízmilliószoros napjainak mindig érdemes különleges figyelmet szentelni. A tibeti kultúrában Buddha napjai ezek, minden évben 4 ilyen napot tartanak számon. Most ráadásul igazán különleges, hisz teliholdkor érkeznek az első tízmilliószoros erőt hozó, elengedést segítő és teremtő energiák. Március 9.-én 18:48-kor lesz teljes a Hold.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: 123 RF

Készülj fel előre, délután vagy este engedj meg magadnak egy kis időt, amikor kicsit befelé figyelhetsz, használd ki az Univerzum támogatását. Engedd el, ami már nem szolgál téged! Legyen ez egy régi kapcsolat, vagy, folytonosan visszatérő gondolat, esetleg egy szokás, amit már régen szeretnél megváltoztatni. Állj meg egy fél órára, ülj le, vegyél magadhoz papírt és tollat, írd le, ami éppen felmerül benned és szeretnél tőle megszabadulni. Ha pedig, káosz uralkodik benned, akkor sétálj egy nagyot ezen a délutánon, vagy mozogj egy kicsit. Jó időben előveheted a futó cipőd is, vagy elmehetsz egy jóga órára. Mind segíteni fog abban, hogy kiürítsd a fejedben száguldozó gondolatokat. Így lehet, hogy előbb hallod meg szíved szavait, és egyszerűbben fogod tudni azt is meghatározni, hogy hogyan tovább! Ne a külvilág zajával foglalkozz, tedd félre a híreket egy kicsit, kapcsold ki a televíziót! Tisztítsd meg a gondolataidat, ha ezt megtetted, tűzz ki új célokat.

A Szűz telihold segít a „rendrakásban”, és abban, hogy a céljaid, álmaid megvalósulásához tapadó ragaszkodásaidat elengedd. Ne akarj idealizált helyzeteket létre hozni! Másképpen, talán még jobban is megvalósulhatnak az álmaid mint, ahogy most éppen elképzeled. Tudd mi a célod, és fogadd el, az oda vezető úthoz érkező segítségeket, jeleket, ne görcsölj azon, hogy hogyan lehetséges vagy éppen hogyan nem. Ne korlátozd tovább magad! Bőven elég, ha most csak összeírsz néhány célt, nem pedig az odavezető úton gondolkodsz. Ne akard fejből megoldani. Tűzd ki, és engedd is el őket. Kezd a célkitűzést apró dolgokkal, de merj nagyot is álmodni. A telihold utáni fogyó Hold is segíteni fogja az elengedést.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?