ÉLETMÓDI

"Ártatlan volt és izgató!" Nők mesélnek első leszbikus együttlétükről

Sok nő fantáziál arról, hogy kipróbálja, milyen lehet egy másik nővel az együttlét. Olyan lányok mesélnek most, akiknek volt benne részük.
  • Szerző: THE_D

Férfiak szexfantáziájában gyakorta bukkannak fel egymással szeretkező nők. Ettől függetlenül rengeteg nő játszik el a gondolattal, vajon milyen érzés lehet, ha az együttlétet nem férfival, hanem nővel éli meg. Sokan vannak, akik ki is próbálták egy-egy kaland vagy kísérlet erejéig ezt. Közülük mesélnek most néhányan arról, milyen érzés volt megtapasztalni az addig ismeretlent.

Ártatlan volt és tiszta, mégis izgató

Kamaszok voltunk. A barátnőm apjánál egy kisebb buli volt, mivel későn ért véget, ezért náluk aludtam. Vacsora után, az ágyban azt mondta a barátnőm, hogy szerinte az apja azt gondolja, van köztünk valami. Ezen mindketten jót nevettünk. Feküdtünk az ágyon, a vállamra hajtotta a fejét, és egy szalaggal játszottunk, amit egy ajándék dobozáról szedtünk le korábban.

Megfogta a kezem és azt mondta, rájött, hogy szerelmes belém. Cirógatni kezdte a hátamat és a nyakamat, a szívem pedig majdnem kiugrott a helyéről. Nem tudtam, mit tegyek. Megcsókolta a homlokomat, aztán az arcomat, végül az ajkam. Visszacsókoltam őt. Egymást átölelve feküdtünk és álomba simogattuk egymást. Az egész annyira ártatlan és tiszta, mégis izgató volt, hogy bár nem teljesült be minden szinten az együttlétünk, mégis örökre fantasztikus emlék marad.

Értette és érezte minden porcikámat

Amikor egyetemre kezdtem járni, összebarátkoztam egy idősebb lánnyal. Sokat voltunk együtt, ő is és én is fiúkkal jártunk, de mégis éreztem mindig valamit furcsa, megnyugtató és bizsergető érzést, ha egymás közelében voltunk. Egy sikertelen vizsgám után átmentem hozzá, és kisírtam magam. Nem tudom, mi ütött belém, de ahogyan ültem ott, az ebédlő székén, egyszer csak megcsókoltam őt. Meglepő, de nem volt benne semmi feszélyezettség.

Az egész valahogy olyan természetesen történt. Heves, szenvedélyes és érzéki volt az együttlétünk. Megfogta a kezem, bementünk a hálószobába, csókolgatni kezdtük egymás testét először óvatosan, majd egyre őrültebben. Értette és érezte minden porcikámat, soha nem éltem át korábban ehhez foghatót. Másnap reggel megcsókoltuk egymást, az este pedig soha többet nem ismétlődött meg. De a barátságunk megmaradt, és tudom, hogy ő sem bánta meg.

Minden mozdulatára megremegtem

Egy buliban voltunk, egy barátom születésnapját ünnepeltük. Már elég sokat ittam, amikor a bárpultnál hozzám lépett egy lány, a hajamat az ujja köré csavarta és azt mondta, tetszem neki. Soha még csak nem is gondoltam rá, hogy kipróbáljam, milyen lehet egy nővel, de amikor megcsókolt, eszem ágában sem volt ellenkezni. Végigsimított a combomon, én pedig azt vettem észre, hogy minden mozdulatára megremegtem.

Kiderült, hogy ő a bisztró egyik tulaja, hátramentünk az irodába, és a puha, hosszú szálú szőnyegre feküdtünk. Megkérdezte, volt-e már hasonló élményem. Bevallottam, hogy még soha. Kedves volt és figyelmes. Nem vetkőztünk le teljesen, a fehérnemű rajtunk maradt, így simogattuk és csókoltuk egymást órákon át. Már hajnalodott, amikor öltözni kezdtem.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?