ÉLETMÓDI

A változtathatóság gyönyörködtet!

Ki meri kijelenteni, hogy ismeri Amerikát? Úgy igazán, mindenestül? Aki még nem jutott el oda, nem is tudja elképzelni, milyen elképesztő, felfoghatatlan mennyiségű látnivalót kínál a kontinens. Aki már járt ott, pontosan tudja, hogy egy élet is kevés ahhoz, hogy az egészet befogadjuk. Persze azért érdemes törekedni rá, és van rá mód, hogy minél többet megismerjünk belőle.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Ami egészen biztos: nincs két egyforma utazó. Mindenkinek más és más fontos. Mindenki másra kíváncsi. Vannak, akiket a nagy látványosságok hoznak lázba, másokat – főleg, akik már sokadszor járják meg Amerikát – a turistaösvénytől messzebb eső különlegességek vonzanak. Van, aki egy városban szeretne sok időt tölteni, vannak, akik minél nagyobb utat akarnak bejárni. A jó hír az, hogy mindenki számára létezik testre szabott utazás.

A Morton’s Travel 30 éve az USA utak specialistája, így sok-sok ezer elégedett utassal a hátuk mögött jól ismerik ennek a kontinensek az igazi vonzerejét, azokat az ismert vagy titkos értékeit, amiért érdemes útra kelni.

A 2020-as utak szinte korlátlan variációs lehetőségeket kínálnak a tetszőlegesen kombinálható elemeknek köszönhetően, ráadásul arra is van lehetőség, hogy az utazás az egyéni igényeknek megfelelően meghosszabbítható legyen. A variálhatóság, a változtathatóság gyönyörködtet. Az utak sokoldalúan kombinálhatóak mind a desztinációk, mind az időtartamok tekintetében, miközben a költségek tervezhetőek és optimális szinten tarthatók maradnak. Ez utóbbit – többek között – árgarancia vállalása teszi lehetővé.

A kényelemről a minőségi szálláshelyeken túl mobilapplikáció is gondoskodik. Ez egy olyan különleges kiegészítő szolgáltatás, amely minden utasnak automatikusan és ingyenesen jár, és amely lehetővé teszi, hogy foglalásai, jegyei, utazásának részletei, annak ütemezése egy mozdulattal elérhető legyen bárhol, bármikor.

Amerika az a kontinens, ahova minél többször megy el az ember, annál inkább érzi, mennyi mindent nem látott még, milyen sok élmény, látnivaló várhat még rá, akár egyéni utazás keretein belül is.

Több információt itt és itt találsz.

címkék:
És ezeket olvastad már?