ÉLETMÓDI

A siker titka, hogy higgyünk magunkban! (X)

Mottó: kitartás, következetesség, ami meghozza az eredményt!
címkék:
  • Szerző:

„Kislány korom óta a folyamatos odafigyelés ellenére túlsúllyal küzdöttem. Genetikailag hajlamom van a hízásra, és hiába volt a heti 5 óra zumba oktatói mozgásom, túlsúlyos voltam.

Reumatológus édesanyámmal 10 éve kezdtünk el testsúlycsökkentéssel foglalkozni, ezáltal ismertem meg a Premium Diet orvosi diéta programot. 2019 áprilisában az általunk sikeresen lefogyasztott páciensek példáján megszületett az elhatározásom, hogy orvosi diétába kezdek. A diéta pontos betartása és a rendszeres legalább heti 3x1 óra ZUMBA meghozta az eredményét. 2019 októberére, azaz 5 hónap alatt sikerült 20 kg zsírtól (!) megszabadulnom.

Forrás: premiumhealth.hu

Ugyanis ennek a diétának a lényege a zsírcsökkentésen alapszik, az izomzat épségben történő megtartása mellett. 2019 októberétől jelen ideig rendszeresen tovább folytattam, folytatom, étkezésben pedig az egészséges, korszerű táplálkozás híve lettem. A napi 3x-i étkezést a Premium orvosi diéta alapján továbbra is tartom. Ez idő alatt további 5 kg testsúlycsökkenést értem el. Jelenleg 62 kg vagyok.

Én is azt vallom, hogy minden fejben dől el és a siker titka, hogy higgyünk magunkban.”

Lesch Zsófia, Nyíregyháza

Az elért testsúly megtartása pedig a további következetesség, kitartás, rendszeres mozgás és az észszerű táplálkozás eredménye.

https://premiumdiet.hu

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?