ÉLETMÓDI

A nehéz sorsú gyerekek fejlődését segíti az MVM

Az MVM Zrt. és az MVM Partner Zrt. immár 12. alkalommal rendezte meg az Élménynap „Legszebb napom” elnevezésű rendezvényt, melyen felejthetetlen élményt szereztek több száz tartósan beteg, fogyatékkal élő, mozgáskorlátozott, illetve hátrányos helyzetű gyermeknek.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Több mint 800 gyermeket és kísérőiket varázsolta el az MVM 100 önkéntes munkatársa a Millenáris Parkban egy fergeteges élménynapon.

A már hagyományos Élménynap „Legszebb napom” rendezvény keretein belül a vállalatcsoport tizenhárom intézmény, kórház és gyermekeket segítő civil szervezet képviselőinek adott át támogatást. Az elmúlt 12 év alatt az MVM Zrt. és az MVM Partner Zrt. összesen több mint 800 millió forinttal támogatta a gyermekek oktatását, gyógyítását és fejlődését az Élménynap keretében.

Kóbor György, az MVM Zrt. elnök-vezérigazgatója

„Társadalmi felelősségvállalásunk alappillérének tekintjük a jövő generációk támogatását. Büszkék vagyunk rá, hogy segíthetjük a nehéz sorsú gyermekek és fiatalok fejlődését, gyógyulását. Az Élménynap története során kiosztott adományok a legjobb helyre kerültek, támogatva ezzel a beteg vagy nehéz helyzetben lévő gyermekek gyógyítását, nevelését vagy fejlesztését hivatásának választó intézményeket, szervezeteket” – mondta Kóbor György, az MVM Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Míg tavaly a dallamok világába kalauzolták el a gyerekeket, idén megismerhették a víz alatti világ titkait, a tengeri állatokat. A gyermekek egy kalandos utazás során járhatták be a képzeletbeli szigeteket, ahol nemcsak tudásukat fejleszthették, hiszen koncertek, kézműves-foglalkozások és számos egyéb program várta őket.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?