ÉLETMÓDI

A fiatal nőt úgy kapta rajta sógora, hogy az brutális

Teljesen tanácstalanná vált a vőlegény...
  • Szerző: Ripost

Hosszú évek óta él már együtt barátnőjével a férfi, nemrég került sor az eljegyzésre, és a fellegekben jártak mindketten a boldogságtól. Legalábbis ezt gondolta mindenki, beleértve a szerelmes vőlegényt is. Kitűzték már az esküvő időpontját, elkezdték tervezni a nászutat is, amikor váratlan fordulat történt, ami fenekestül felforgatta az életüket.

A nő bárpultosként dolgozik, a férfi pedig pincér, megismerkedésük színhelye is egy közös munkahely volt. Azóta elváltak munkában az útjaik egymástól, de az időbeosztásuk viszonylag hasonló, így a késői hazaérkezés sem okoz számukra gondot, tökéletes közöttük az összhang.

A közeledő esküvő előtt a legénybúcsú és a lánybúcsú időpontját is megbeszélték már, egyik napon egyikük szórakozik, másikuk pedig dolgozik – azután fordítva. Javában ment a szervezés, amikor lebukott a nő… LAPOZZ!


A férfi testvére kapta azt a kedves feladatot, hogy szervezze meg a buli helyszínét, programját és minden egyebet. Neki is állt, több éjszakai bárban is megfordult, és persze olyan helyet keresett, ahol van rá lehetőség, hogy némi sztriptízben is gyönyörködhessenek majd a srácok. Az egyik ilyen tesztlátogatás alkalmával az egyik helyen viszont váratlan sokként érte, hogy a színpadon leendő sógornője vonaglott a rúdon, majd indult el a vendégek közé riszálni.

A nő nem látta meg őt, de a kezdeti döbbenet után fotókat és videót is készített a helyzetről a sógor, hiszen mindenképpen tudatni akarta öccsével, hogy kit készül elvenni valójában. Kiderült, hogy a nő valószínűleg már régen nem bárpultos, hanem egészen másképpen keresi a kenyerét.

A netezők szerint persze a legjobb, ha először is beszélnek a dologról. Bár sokan azt mondják, fölösleges, mert úgyis letagadja a lány, ha a táncon kívül bármi mást is csinál. Arról viszont megoszlanak a vélemények, hogy ez szakítási ok vagy sem. A legtöbbek szerint talán megér egy próbát a kapcsolat, ha tényleg csupán táncolásról van szó.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?