ÚTISÚGÓ

A bivalylestől a bunker felfedező túrákig – izgalmas programokkal készül idén Mórahalom

Végre olyan színes programok, amik az idén sem maradnak el!
címkék:

Idén sem marad el a kedvelt dél-alföldi fürdőhely, Mórahalom környékén a népszerű Naplementés bivalyos túra, az éjszakai kerékpáros túra, valamint a gombatúra, és a tavaly indított nordic walking „botkóstoló”. De olyan újdonságokkal is készülnek a helyi turisztikai szakemberek, mint például a Szent Iván éji Szerelemdomb túra, az amatőr fotós túra a Csipak-semlyéken, a kerékpáros bunker-felfedező túra, vagy a kincskereső túra Ferenc József nyomában.

Forrás: Pixabay

A korlátozások miatt a vezetett túrákon kívül további érdekes, egyénileg (szakvezető nélkül) teljesíthető programok is színesítik a kínálatot az idei évtől. A helyi TDM szervezet indít majd egy kihívást, ahol különböző állomásokon kell fényképet készíteni a résztvevőknek, és ezeket elküldeni vagy bemutatni a szervezőknek. A kihívás teljesítőit oklevél, valamint meglepetés ajándék is várja.

Ezen kívül egy olyan digitális ismeretterjesztő segédanyag is rendelkezésre áll majd a vendégek számára, melyeknek segítségével lehetővé válik az egyéni felfedezés lehetősége a Röszke térségében található tanösvényekhez, élővilághoz.

Az ismeretterjesztő anyagok a www.termeszetvedo.roszkenet.hu oldalon érhetők el, és akár már most, a téli hónapokban is fel lehet készülni a későbbi „terepszemlére”. Ha Mórahalmon csobbannál is a híres gyógy- és élményfürdőben, a fürdővel egybeépült szállodában extra kedvezménnyel tudsz szobát foglalni a négycsillagos Colosseum Hotelben: https://morahalom.utisugo.hu/szallasok/colosseum-hotel****superior-299825.html

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?