ÉLETMÓDI

Szerző Sors Edina

3 hónapja

4 csillagjegy, amely mágnesként vonzza magához a pénzt

Kik a szerencsés pénzmágnesek? A csillagok most sem hazudnak. Mit hoz az elkövetkezendő pár hónap? Most megtudhatod.

Szerző Sors Edina

Bár akadnak olyan jegyek, akik szerencsés csillagzat alatt születtek, ha pénzről van szó, de most kivételesen a jelenlegi csillagállások szerinti pénzmágnesekről lesz szó. Ki ők? Te közéjük tartozol?

Magnet,On,White,Background,Attracts,Money,Dollars.,3d,Illustration.
Fotó: Shutterstock

Kos

Nyár végén minden megváltozhat a munkahelyeden, nagy lehetőség kínálkozik az előrejutásra, ez magával hozza a pénz áramlását is az életedbe. Állj bele ennek az időszaknak a változásaiba. Az is lehetséges, hogy kicsit szabadabban és független tanácsokat adva jutsz előre. Hirtelen jönnek a változások, amikor nem számítasz rá. Egy dologra azonban figyelj oda, akkor is, ha nehezedre esik: ne szállj el, maradj a realitások talaján. Előfordulhat, hogy most elragad a szenvedélyed, könnyen a felhők között találhatod magad. Elég, ha learatod a lehetőség adta babérokat. 

Mérleg

Karrier váltásra lehet lehetőséged, a változások téged most jó irányba terelnek. Extra bevételekre tehetsz szert, de most más csatornákon is árad feléd majd a bőség és pénz. Elgondolkodtál azon, hogy egy ajándék nyaralás, vagy egy örökölt ingatlan is mennyi pénzt jelent. Nem ragadsz le a munkabérednél, végre megengeded magadnak, hogy tele legyen a piros pénztárcád. Szerezz be egyet belőle, tuti nem árt! Ez a szín, mindig szerencsét hoz neked. 

Bak

Megtapasztaltad, hogy amikor dől a a pénz, akkor nagyon jó érzés adni is belőle. Most ismét a figyelmed a pénz körül forog, így hirtelen elindul megint a nem várt bevételeid növekedése. Viszont most is szívesen adakozol belőle, alapítványoknak, rászorulóknak, mindig meglátod, kinek van igazán szüksége rá. Nem csoda, hogy vonzod a pénzt, hiszen ismét körforgásba helyezted ezt az energiát. Tudod, hogy ha adsz, akkor kapsz is rendesen belőle. Tudatosan és közben racionálisan bánsz ismét a pénzzel az év hátralévő részében. 

Halak

Jupiter éve van, eljött a te időd az év második felében. Bármit teszel, az pénzzé válik. Nem kell kétségbe esned, hogy változnak az árak, mert nem csak a munkádat fizetik meg, de a hobbidba fektetett energia is végre arannyá válik. Itt az aratás ideje számodra. Mire figyelj oda? Tudatosan kezeld a befolyó pénzeket, ne csússzon ki a kezedből. Ennyi csak a titka, hogy a bevonzott pénz szolgálja az életedet. Talán az a legjobb, ha a megtakarításodat, most ingatlanba fekteted. 

 

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!