ÉLETMÓDI

Szerző Sors Edina

1 hónapja

3 csillagjegy számára sorsfordító változás jön a szerelemben

Micsoda nyárvége! Tüzes energiák hatnak három csillagjegyre, ezzel felforgatják a szerelmi életüket. Te közöttük vagy?

Szerző Sors Edina

Augusztus 12-én a Vénusz az Oroszlánba lép, ezzel bizony tüzes szerelmi erők uralják egyes csillagjegyek szülötteit. A szenvedély és a vágyak vezérlik a szerelem csillagát, hatalmas változást, új érzéseket, kalandokat hoznak a kapcsolatokba. Kire hatnak így az energiák? Te közöttük vagy?

Horoscope,Concept,,Couple,Guy,And,Girl,And,A,Circle,With
Fotó: Shutterstock

Kos

Nem vagy egy túl romantikus alkat, viszont az erős szexuális energiák elragadhatnak. Még az is lehet. hogy megnyílik a szíved, és tőled nem megszokott érzelmeket engedsz be a kapcsolódásba. A hangsúly így is a vad vágyaidon lesz, ez visz tovább és hozza meg a változást az életedben. Olyan partnerrel esel szerelembe, akivel mindezt erotikusan is megélheted. Vad éjszakák várnak rád, de nem maradnak mozdulatlanul a hétköznapjaid sem. Bizony nem csak a szerelem terén mozdít ki ez az energia! Légy figyelmes, mennyi más szuper lehetőséget is ígér. Lehet közös vállalkozásba kezdtek? Év végéig minden kiderül.

Mérleg

Sorsfordító változás történik a szerelmi életedben. Mindezt pedig az augusztus 12-ei telihold is segíteni fogja. Az energiák örömöt, gyönyört ígérnek, amiért most még kockázatot is mersz vállalni. De vigyázz a sok flörttel és a hűtlenséggel, ha párkapcsolatban élsz! Pozitív fordulatra számíts, a szerelem bolygója a te oldaladra áll, így romantika és szenvedély lesz a nyárvégi ajándékod. Ez az energia oly mértékben hathat rád, hogy kizökkent az eddigi életedből. Merj a szíved szerint választani, ha útkereszteződéshez érsz! Tedd fel a kérdést önmagadnak: érdemes-e a járt utat elhagyni a járatlenért? Lehet, eljött az az idő, amikor erre a válasz most az igen?! 

Nyilas

Viharos és szenvedélyes szerelem érkezik az életedbe. A csillagok most felhevült energiákat, bódító éjszakákat ígérnek. Nem tudsz most a Földön járni, de nem is baj. Érzéseid elsöprő erejűek, így lehet, hogy nagy kalandra indulsz. Ez aztán a te időszakod! Az is lehet, hogy külföldön talál rád ez a viszony – kérdés: mi lesz belőle? Az is elképzelhető, hogy útra keltek, és valami nagyszabású vállalkozásba kezdtek. A szerelem energiája képes felforgatni az ember egész világát. Ne állj neki ellen! Érezni fogod a vénuszi energiákat.

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!