Létrehozva: 2022.06.25.

Ide utaznak legszívesebben az egyes csillagjegyek

Csillagjegyek utazási szokásai eltérőek, más-más tájakat szeretnek meglátogatni. Neked merre vezet az utad idén nyáron? Kitaláltad már? Elgondolkodtató utazási horoszkóp segytségedre lehet.

Szerző Sors Edina

Csillagjegyek idén merre és hogyan utaznak? Megtudhatod, és azt is, neked melyek lehetnek a legjobb úticélok. Egyetértesz velük?

Happy,Couple,With,Perfect,Zodiac,Sign,Match,And,Love,Compatibility
Fotó: Shutterstock

Kos

Tűzes jegyben születtél, így tuti imádod a forró vidékeket. Egészen biztos, hogy egyénileg utazol, nehéz ugyanis téged elképzelni, hogy beállsz a sorba a csoportos utakon. Szereted a társaságot, de megválasztani is. Energikus vagy, nem szeretsz egész nap csak a napon fetrengeni. Egy biztos, tudsz templót diktálni a többieknek,aki veled utazik kösse fel a nadrágját. Kedvenc helyek: Nápoly, Verona, Dél-Amerika. Minimum mediterrán legyen a hely, amit célba veszel. 

Bika

Ha utazásról van szó, te tuti a kényelmet választod. Szereted a luxust is, ha teheted azt választod. A gasztronómia is fontos számodra. Pihenésnél sokszor választod a városnéző túrákat, szeretsz különlegeges kávézókban ülni, elegáns ruhákban mutatkozni. Nem szeretsz messzire utazni, és inkább ávlasztasz gazdagabb országokat. Itthon is a jó szállodákat szereted, sátrazni igen ritkán , vagy talán soha nem mész el. Svájcot kifejezetten kedveled, de Dél-Franciaország is nagy kedvenced. Capri, Dublin és Ciprus is jöhet!

Ikrek

Meglepetésekkel teli, változatos utazásokat szereted. Sokat kapcsolódsz közben másokhoz, szívesen kérsz vagy adsz másoknak is tanácsot, ha valamiről van információd. Szereted a természetet, a városnézés ritkán köt le, de azért azt is néha beiktatod. Kiváncsiságod bárhová elvisz, de kedvenceid közé Nyugat-India, London, Róma és Tunézia tartozik. Idén merre lenne jó utazni? Magyarországon egy kis falu is megteszi. Legyen kedves társaság, és jó borok, az is szuper választás.

Rák

Vízet, nyugalmat és a romantikát kedveled. Ha nagy a család ,akkor persze velük is szívesen beiktatsz egy kics kikapcsolódást. Született romantikus alakt vagy, ha párban utazol, akkor szereted a városokat, kastélyokat, történelmet, szép helyeket. Igényes vagy. Belgium, USA, Görögország, Velence, Peru is lehet az úticélod. Gyerekekkel, szereted a vízpartot, Balatont! 

Oroszlán

Imádod a meleg, napos helyeket. Utazáskor is királyian viselkedsz, szereted ha észrevesznek, figyelsz az öltözködésre, mindig a helyhez illő ruhát viseled. Természetesen vásárolni is szeretsz. Jobb, ha a párod megszervezi a nyarálást, figyelembe véve mit szeretsz, szívesen beleülsz a jóba, mint egy király. Szeretsz csillogni-villogni, és tuti nem sajnálod a borravalót a pincérektől. Gazdagon és vidáman szeretsz nyaralni is. Róma, Madrid, Los Angeles, Petra, Egyiptom is a te világod. 

Szűz

Nagyon megtervezett a nyaralásod, szinte táblázatba szeded még a programokat is. Szereted a szép helyeket, de szinte menetrendsz szerint működsz. Nem szórod a pénzt, ügyesen gazdálkodsz vele az út során. Barátokkal is szívesen utazol, de jobb, ha mindent rádbíznak, ne legyen nézeteltérés. Engedd el az aggódás , engedd meg magadnak a nyaralást. Ritkán még egy spontán program is jól jöhet! Vagy nem? Svájc, Olaszország, Berlin, Horvátország is lehet uticélod, de itthon a Pilisben is szeretsz kirándulni.

Mérleg

Nyaraláskor is élvezed, ha körülvesznek barátaid vagy a családod. Nem vagy igazán egyéni utazó. Nagy kihívás , ha egyzser ebbe belefogsz. Tervezed már, vagy maradsz a családi nyaralásnál? Nem kedveled a zajos helyeket, nyugalmat, békét szereted. Vidéki házikóban és a kertben is jól érzed magad. Szereted a kultúrális városokat, a művészeteket. Így az utazásaid során szinte mindig benne van a programban, egy múzeum, vagy egy jó koncert. Velence, Bécs, Tibet, Koppenhága, Grác is lehet az utazásod célja, de Győrben, Pécsen is szívesen töltesz időt.

Skorpió

Intenzív, szenvedélyes utazásokat szereted. Titokzatos helyekre is szívesen látogatsz. Távoli egzotikus utak nagyon vonzanak. Ha valami felkelti a figyelmed az út során, annak utána fogsz járni, ha ez egy személy, akkor egészen biztos,hogy kalandba is bocsátkozol vele, nem lehet melletted unatkozni. A csoportos városnézést nem neked találták ki az viszont egészen biztos. Valencia, Barcelona, Tokió, Portugália nagy kedvenceid. New Oleans pedig bakancslistás lehet.

Nyilas

Legfőbb vándol, utazó és kalandor a Nyilas jegy szülőttje. Mindenütt otthon vagy, bárhová szinte elutazol. Hátizsákkal, vagy bőrönddel, még az is mindegy. Az utazás élvezettel tölt el, ha tehetnéd mindig utaznál. Az sem ritka, hogy az életed folyamán több helyre elköltözöl. Szereted a spontán találkozókat a világban, új barátokra teszel szert utazásaid során. Leülsz a sivatagban a tű mellé, vagy a tengerparton iszol egy sört,akár frissen megismert emberekkel. Te vagy,aki szívesen elutazik  Madagaszkárra, Ausztráliába, Horvátországot is szereted, de Magyarország is kedvenc helyed. 

Bak

Szereted a pontosan megtervezett nyaralásokat. Nem szereted a váratlan fordulatokat, olyankor elbizonytalanodsz, megbillensz. Mi lesz így veled. Mibe kapaszkodj. Sokszor választod a megszokott helyeket, vagy a családi vidéki birtokot. A nyaralást sokszor csak abból a célból engeded meg magadnak, mert annyira lemerültél a munkában, hogy tutod ez a végső megoldás. Szeretsz másokkkal együtt nyaralni, ezt biztonságosnak érzed. Franciaorzág, USA, Olaszország kisvárosai, és a nagyi balatoni háza is jó választás.

Vízöntő

Imádod megvalósítani saját elképzeléseidet. Kalandokat, újdonságokat keresed a nyaralásban is. Szereted a szokatlan, különleges helyeket. Ritkán fordul elő, hogy ugyanazon a helyen nyaralsz, vagy pihensz. Annak nyomós oka van, mert persze nem kizárt. Csak a szenvedélyed tud helyhez kötni. Képes vagy egy országot teljesen bejárni. Neked való Egyiptom, Olaszország, Görögország, igazi világpolgár vagy, így bárhol jól tudpd érezni magad. Van egy kényelmi szint,amit szeretsz, de ha valami izgalmas felfedezésre bukknasz, akkor még a kényelmed sem annyira fontos.

Halak

Meleg és a tenger! Ezek a kedvenceid. Utazásai során is áramlásba szeretsz lenni. A tenger természetes közeged, szereted a vízpartot. Balaton, Olaszország, mediterrán vidékek és a keleti világ is vonz. Vágysz a spontán dolgokra, teljesen kikpcsolsz a nyaralás és uatzás alatt. Végre álmodozhatsz, szárnyalhat a lelked. Képes vagy órákon át a tengert bámulni. Idén is lesz rá lehetőséged.

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

"Eredeti cicije van?" – kikérdezte barátja a Házasság első látásra szereplőjét

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

hirtv.hu

Nem állnak ki Varga Judit mellett + videó

metropol.hu

Bocsánatot kért Katalin hercegnétől, azonnal törölte bejegyzését Ryan Reynolds felesége

mandiner.hu

Putyin elmondta, hogy megtámadná-e Európát

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

8 szuper töltött tojás, amit kár lenne kihagyni húsvétkor!

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban

ÉLETMÓDI

Még reggel is az álmod hatása alatt vagy? Ez történhetett!

ÉLETMÓDI

Rámenős és domináns - 4 csillagjegy, akikkel szemben esélyed sincs!

ÉLETMÓDI

Bárkire lecsaphat a titokzatos Hashimoto-kór. Ezekre a jelekre figyelj!