1 hónapja

Vigyázz, ezek a csillagjegyek csak a pénzedre pályáznak

Míg tart a rózsaszín köd, egy szerelmes se veszi észre, hogy a másik kizárólag azért hajtott rá, mert bőven van pénze. Vannak csillagjegyek, akikből hamarabb lesz aranyásó, mint másokból...

Nehéz megtalálni az igazit, ezért mindenki a legjobbat feltételezi arról, akivel végre szerelembe esett. Ám van, hogy a másik fél csak az anyagi jóléthez vonzódik, kevésbé a személyiségünkhöz – ez pedig függ attól is, hogy milyen csillagjegyben született. Minden ember egyedi, és az, hogy milyen jegyű valaki, még nem jelenti azt, hogy automatikusan aranyásó lesz belőle; de vannak olyan állatövi jegyek, akik hajlamosabbak egy kitömött pénztárcához vonzódni, mint a másik fél romantikus lelkéhez. Bár erősen tartja magát a közhiedelem, hogy pénzért csak nők szoktak szerelembe esni, rengeteg hölgy is találkozott már aranyásó férfiakkal, akik csak szeretnének kényelmes, nyugodt, lehetőleg munkamentes életet élni. Mutatjuk, melyik csillagjegyekkel érdemes vigyázni!

Fotó: Shutterstock

Nyilas (november 22. – december 21.)

Imád utazgatni, egzotikus helyszíneket felfedezni, újabb kalandokban részt venni – ehhez pedig rengeteg pénzre van szükség. Ha a pénzéért szeret meg valakit, akkor nem a bankjegyek vonzzák, hanem a lehetőségek, kalandok, amiket a másik fél mellett megélhet. De sokszor nem emiatt lesz szerelmes egy sokkal gazdagabb illetőbe, hanem azért, mert a kalandvágyó nyilas minden után sóvárog, amit nehéz elérnie – és ha a másik sokkal jobb anyagi szinten áll, kihívásként tekint arra, hogy meghódítsa.

 

Bak (december 22. – január 19.)

Föld-jegyként praktikusan gondolkodik, távol áll tőle az ábrándozás: mindig pontosan tudja, hogy mit akar elérni, és azt is, hogyan. A céljaiért kitartóan, makacsul küzd, és mindig terveket sző. A szerelemhez is racionálisan áll: egyszerűen nem tudná elképzelni az életét olyasvalaki mellett, aki körül anyagi bizonytalanság van. Mivel ő maga is keményen megdolgozik azért, amit birtokol, ezért csak olyasvalaki jöhet szóba hosszú távon, aki legalább ugyanannyit elért már, mint ő.

 

Skorpió (október 23. – november 21.)

A titokzatos Skorpió szeret nyerni: szinte nincs olyan területe az életnek, amiben ne ismerné fel a versenyhelyzetet, legyen szó családról, munkahelyről – de nincs ez másképp a szerelemben sem. Mindig a legjobbat akarja, és a legjobb partner nem szűkölködik a javakban. 

 

Bika (április 20. – május 20.)

Imádja a luxust, és mindent megad magának, amit csak tud; ennél egy kicsit többet vár el a szerelmétől. Szereti, ha a párja a tenyerén hordozza, és mindenben gondoskodik róla. Ezért a szíve gyakran húzza olyan illető felé, aki dúskál a javakban, és semmiben nem szűkölködik.

 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Amennyire imádja a szerelmet, annyira szereti a luxuséletet is; és az egyáltalán nem baj, ha ez a kettő kéz a kézben jár. Randizás alatt mindennel elhalmozzák a kiszemeltjüket, és ez később sem változik; de cserébe hasonló nagyvonalú gesztusokat várnak el, amihez pénz kell, nem is kevés.


 


 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Putyin szövetségese megnevezte, melyik országot bombázzák először, ha kitörne a harmadik világháború

borsonline.hu

Megkongatta a vészharangot Müller Cecília, rendkívüli bejelentést tett

mandiner.hu

Életutak a politikai karrier után – Mesterházy munkát keres, Bangóné glettel

ripost.hu

Heti horoszkóp: nagy változások várnak ránk június utolsó napjaiban

vg.hu

Ennyit kerestek a magyar úszok a világbajnokságon

travelo.hu

Brutál árakkal várják a turistákat Míkonoszon

ripost.hu

GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY AZ EMÉSZTÉSI ZAVAROK ELLEN (X)

ripost.hu

Vajna Timi kigombolta a nadrágját: szexibb, mint valaha

ripost.hu

"Azt éreztem, hogy ennek sosem lesz vége!" - megszerezte a jogsit az Exatlon sztárja

ripost.hu

Se bugyi, se más, teljesen meztelenül hintázik az almamellű álomnő

További cikkek

ÉLETMÓDI

Potyogtasd a meggyet, így készül az isteni pite

ÉLETMÓDI

Ennek a három csillagjegynek szerelmet hoz a Rák jegyébe lépő Vénusz júliusban

ÉLETMÓDI

Ekkor kell felszedni a kertbe ültetett krumplit, mutatjuk a jeleket

ÉLETMÓDI

Ide utaznak legszívesebben az egyes csillagjegyek

ÉLETMÓDI

Íveljen gólt saját tetőkertjéből az Új Hidegkuti Nándor Stadionba!

ÉLETMÓDI

Egyre durvábbak a magyar leánybúcsúk