Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2016.07.23.

Reggelire jégkrém? Miért is ne, akár fogyhatsz is tőle, ha így készíted!

Forróságban már reggel jól esne egy frissítõ jégkrém? Jó hírünk van, ezt is szabad! Sõt, ha a megfelelõ alapanyagokat választod, akár még fogyhatsz is ezektõl a finomságoktól!

Már a reggelinél eldől, mennyit fogsz enni a nap folyamán. Ha kihagyod ezt a fontos étkezést vagy finomított szénhidrátokban és cukorban gazdag ételt eszel (például cukros müzlit, vagy édes péksüteményt), a vércukorszinted az egekbe szökik. Ettől hirtelen energikusnak érzed magad, de sajnos nem sokáig: a vércukorszint ugyanilyen gyorsan vissza is zuhan, te pedig azt fogod észrevenni, hogy alig kezdődött el a munkaidőd, máris kopog a szemed az éhségtől. Az eredmény: rohansz a büfébe egy újabb cukros sütiért. Nem csoda, hogy lopakodnak felfelé a felesleges kilók...

Ha viszont fehérjében és rostban gazdag eledelt veszel magadhoz, a vércukorszinted stabilabb marad, és tovább érzed magad jóllakottnak. Nem lesz szükséged a cukros tízóraira, sőt, még ebédre is kevesebbet eszel, mint egyébként. Ugye nem kell mondanunk, mennyivel könnyebb így lefogyni?

De vajon mit tehetsz, ha a nagy melegben már reggelire megkívánsz egy finom jégkrémet? A kész, bolti változatokat semmiképp nem javasoljuk, mivel ezekben rengeteg a cukor. De nem kell lemondanod a hideg finomságról: csak a megfelelő alapanyagokra, néhány jégkrémformára, és pár perc munkára van szükséged, hogy olyan jégkrémet készíts reggelire, ami szuperfinom, és még fogyaszt is.

1. Vérnarancsos joghurtjégkrém

Egy doboz natúr joghurtba keverd bele egy narancs darabokra szedett húsát és egy kevés mézet. A masszát tedd jégkrémformákba, és fagyaszd egy éjszakán át.

1. Ribizlis mozaikjégkrém a csodás bőrért

Egy doboz joghurtot keverj össze egy marék ribizli kifacsart levével, és kevés mézzel. Egy másik tálba tegyél egy doboz habtejszínt, amit szintén pici mézzel vagy eritrittel ízesítesz. Kanalazz egy keveset a piros masszából a jégkrémforma aljába. Ezután jöhet a fehér, majd ismét a piros massza. Fagyaszd egy éjszakán keresztül.

 

3. Epres immunerősítő jégkrém

Készíts zöld turmixot egy marék spenótból, egy marék eperből, egy almából, egy banánból és egy citrom levéből. Fagyaszd le jégkrémformában.

 

4. Zöld citromos karcsúsító fagyi

Az avokádó egészséges zsírsavai segítenek, hogy még hosszabb ideig érezd magad jóllakottnak. Turmixold össze egy avokádó összetört húsát egy lime levével, három evőkanál tejszínnel, és pici mézzel (ezt el is hagyhatod, ha inkább a fanyar ízeket kedveled), majd fagyaszd le jégkrémformában.

5. Ropogós, csupagyümölcs tejszínjégkrém

Piríts meg egy kevés zabpelyhet szárazon, hogy jó ropogós legyen. Turmixolj össze piros gyümölcsöket: epret, málnát, áfonyát, ribizlit vagy meggyet. A gyümölcspürét rétegezd a jégkrémformában egy doboz habtejszínnel, amelyet kevés mézzel édesítettél, és amelybe belekevertél két evőkanállal a pirított zabpehelyből. Fagyaszd egy éjszakán át.

 

6. Laktató gesztenyés jégkrémrúd

Egy csomag cukormentes gesztenyemasszát keverj simára egy doboz tejszínnel és egy kiskanál mézzel. Fagyaszd le jégkrémformában. A tejszínes-gesztenyés masszát sima tejszínnel is rétegezheted.

 

7. Müzlifagyi vitamindús gyümölcsökkel

Ebben a luxusjégkrémben összetört piros gyümölcsök húsa váltakozik a cukor nélküli kakaóporral és mézzel édesített tejszínnel, a sima tejszínnel és a szárazon, cukor nélkül megpirított zabpehellyel. A legfinomabb reggeli csemege!

8. Áfonyás álomfagyi, a legjobb immunerősítő finomság

Fogj egy marék áfonyát és egészben szórd bele egy doboz tejszínbe, joghurtba, vagy joghurt és tejföl keverékébe (utóbbi kettőt akkor használd, ha a fanyarabb ízeket kedveled). Adj hozzá két evőkanál szárazon pirított zabpelyhet, és máris fagyaszthatod.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jön az apokalipszis: 114 órán át havazik majd március végén

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

borsonline.hu

Három csillagjegy, aki mindig aggódik a pénz miatt: vajon te is köztük vagy?

mandiner.hu

Zelenszkij embere kitálalt: az elnök a legkisebb kritikától kivan, reszket, felhívja az anyját, direkt manipulálja az embereket, hogy mindenki az ukránokra figyeljen

ripost.hu

Mindenkit meglepett Kulcsár Edina, bejelentette a nevet

vg.hu

Zuhannak a napelemárak, túlkínálat alakult ki a piacon

origo.hu

Megdöbbentő felfedezés: gyógyíthat a rágó?

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 19.: az Oroszlán hallgasson az ösztöneire, a Rák várjon a döntéssel

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Liu Shaolin Sándor megforgatta a magyarok szívében a kést

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

A fejét is elfordítja, csúnyán kihasználta Magyarország egyik leggazdagabb emberét a barátja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

DIÉTA

"64 éves vagyok, de évtizedekkel fiatalabbnak nézek ki!” - elárulta egyszerű trükkjét a nő

DIÉTA

3 kg mínusz egy hét alatt: csodát tesz a zellerdiéta

DIÉTA

Azonnal fogyni kezdesz, ha ezt a 4 dolgot eszed rendszeresen lefekvés előtt

YESSS

Zseniális melltartó trükk: hogy ez miért nem jutott eddig eszedbe?

YESSS

A fehér tornacipőnek lőttek, ez a lapos topánka lesz tavasszal a divat

YESSS

Fura farmer lesz a tavaszi divat, vigyázz vele!

YESSS

Csodaszép körmökkel várhatod a Valentin napot: itt az idei divat!

YESSS

Így hord az év divatszínét, őrület, mennyire fiatalít!