DIÉTA

Ezt az egyet változtasd a kávédon, és könnyebb lesz a fogyás!

Biztosan hallottad már, hogy elég kis dolgokat átalakítani az étrendedben, és máris tapasztalhatod az eredményeket. Egy új kutatás most igazolja is, milyen fontosak ezek az apró, napi szokások.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Az Amerikai Rutgers University kutatói az egyetem területén található fánkozó vendégeit figyelték meg heteken keresztül: azokat hasonlították össze, akik sima, illetve light tejeskávét ittak. A kísérlet következő, 10 napos fázisában pedig arra kérték a fánkozó alkalmazottait, hogy annak, aki tejeskávét kér, ajánlják fel a light változatot is lehetőségként. A tejeskávé-kedvelők fele light, zsírmentes változatot kért, amikor felajánlották neki.

Ez pedig igenis sokat számít, különösen, ha a cukrot is kifelejted az italból, és a mellé kért fánkot vagy más sütit is elhagyod, hogy ne hintáztasd a vércukorszintedet: a kutatók szerint évente fél-egy kilót is érhet, ha a tejeskávét light változatban fogyasztod. Ha pedig az étrended más részeire is kiterjeszted ezt a szemléletet, hamar tapasztalhatod, hogy sok kicsi igenis sokra megy.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?