DIÉTA

Ez a szexi nő 45 kilót fogyott a férje szeretője miatt

A 34 éves kisgyermekes anyukát szíven ütötte a hír, amikor megtudta, férje megcsalja. A sokk hatására eldöntötte, hogy bebizonyítja, ezerszer többet ér, mint a szerető. Lefogyott és dögös bombázó lett, nem hiszel a szemednek!
  • Szerző: F. E.

Nem mindennapi történet a 34 éves texasi anyukáé: Betsy Ayala megdöbbenéssel tapasztalta, hogy férje és szeretője üzenetváltásaikban "kövér tehén"-nek titulálták és durván gúnyolódtak rajta.

Tény, hogy az amúgy is erős testalkatú Betsy kislánya, Isabella születésekor már csaknem 120 kilót nyomott, és a helyzeten csak rontott szülés utáni depressziója. 6 hónappal később talált rá azokra az üzenetekre, melyekben férje ocsmány megjegyzéseket tett alakjára és testsúlyára. Ráadásul a férfi épp annak a kolléganőjének küldözgette az SMS-eket, akivel viszonyt folytatott akkoriban. Ez azért is volt meglepő Betsy számára, mivel volt párja inkább biztatta, hogy így is jól néz ki, ne aggódjon a súlya miatt, egyen csak bátran, ha jól esik.

"Nem lehet szavakkal leírni amit akkor éreztem, mintha kétszeresen csaltak volna meg. Teljesen összetörtem."

Szerencsére a nehéz helyzetben a családja Betsy mellett állt és nővére segítségével elhatározta, hogy nem hagyja magát és igenis le fog fogyni.

Az összes gyorséttermi kajáról leállt, a cukros ételeket egészséges nasikra és turmixokra váltotta, igyekezett a szénhidrátot kiiktatni az életéből, főleg húst, halat, zöldséget és gyümölcsöt fogyasztott, valamint heti 6 alkalommal látogatta az edzőtermet.

"Sírni tudtam volna minden egyes edzés után, de megfogadtam, hogy jó példát szeretnék mutatni magamnak és a lányomnak is. Keménynek kellett maradnom."

Isabellának azonban minden oka megvan arra, hogy büszke legyen egyedülálló anyukájára, aki nemcsak hogy több mint 45 kiló feleslegtől szabadult meg, de a mai napig edzésekre jár, követői száma alig kevesebb mint 10 ezer és sikeres fogyása ezreket ösztönöz arra, hogy ne adják fel a diétát és a mozgást, mert csodálatos eredményt lehet elérni kitartással és akarattal.

"Utólag áldásként élem meg, mindazt ami akkor történt velem, mert ha nem így alakul, valószínűleg ugyanolyan kövér lennék még mindig. Hálás vagyok az újrakezdésért és a sikerért amit elértem!"

Betsy azóta már megbocsátott volt férjének, akitől időközben elvált és a közös lányukra való tekintettel sikerült jó kapcsolatot kialakítaniuk. A történtekre már csak úgy emlékszik, mint egy szükséges holtpont, ami örökre megváltoztatta az életét és ami által újjászülethetett.

 

És ezeket olvastad már?