DIÉTA

Eszelősen szexi lett az anyuka: csak 6 szabályt követett és 58 kilót fogyott

Terhessége alatt rengeteg pluszkiló szökött fel a kismamára, majd életmódot váltott és mostanra fitneszmodell és személyi edző lett! Átalakulása maga a csoda! Kassidy boldogabb, mint valaha!
  • Szerző: F. E.

Kassidy Linde magabiztossága romokban hevert, amikor terhessége alatt súlya a 118 kilót is elérte. Kislánya születése után sem javult sokat a helyzet, ekkor jött el nála a mélypont, amikor tudta, hogy változtatnia kell az életvitelén.

"Eljutottam arra a pontra, amikor a tükörbe nézve semmi szépet nem láttam. Gyűlöltem magam..."

Az akkor 25 éves anyuka másfél év alatt a következő változásokat hozta be addigi életmódjába:

1. Víz minden mennyiségben

Naponta 3-4 liter vizet, valamint zöld teát iszik. A cukortartalmú gyümölcsleveket teljesen kiiktatta, alkoholt pedig előtte sem igazán fogyasztott.

2. Egyszerű legyen a diéta

Főleg csirkét, tonhalat, pulykát, gyümölcsöt, zöldséget és teljes kiőrlésű gabonát fogyaszt. 

3. Nem kell kalóriákat számolni!Arra hivatkozva, hogy a teste úgyis érzi, mire van szüksége és a kalóriák számolása csak plusz stresszt okozna, ezért az adagokat ésszerűen, több porcióban fogyasztja el a nap folyamán.

4. Saját kaja egész nap

Minden napra előre elkészíti az adott menüt, melyek fő alkotója csirke, rizs és zöldség. Az étkezések között friss gyümölcs- és zöldségturmixokat iktat be.

5. Heti 5 edzés!

Bevallása szerint ez ment a legnehezebben, de tartotta magát a heti 5 nap edzéshez és egy idő után a testmozgás függőséghez is vezetett, annyira belejött a rendszeres sportba.

6. Fogyásnapló, rendszeres dokumentálás

Havi szinten készített fotókat a változásról és amikor kiposztolta őket az internetre, nemcsak ő motivált másokat, de a sok kedves és bátorító komment neki is erőt adott. Emellett fittnesznaplót is vezetett, így átlátta az egyre növekvő terhelést. Hónapról-hónapra  emelte ugyanis a gyakorlatok számát.

Eredménye valóban csodálatra méltó!

"Szerettem volna, hogy a lányom csodáljon és felnézzen rám. Azt hiszem, sikerült..."

Ezt vallja mosolyogva a boldogságtól kicsattanó, bombázó anyuka, aki azóta már egész biztosan szeret a tükörbe nézni és tetszik neki, amit benne lát. 

"A férjem teljesen odáig van az új külsőmért! A kapcsolatunk is egy teljesen új szintre érkezett, hálás vagyok, hogy mindvégig kitartott és segített ebben a kemény munkában."

Instagram-oldalán több mint 10 ezer követőnek segít a fogyásban és természetesen személyre szabott edzőterveket is készít a sikertörténetének köszönhetően befutott üzletasszony. 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?