DIÉTA

Döbbenetes fogyás: heti 30 liter vízzel 25 kilót dobott le magáról ez a nő

Már majdnem egy mázsát nyomott, amikor észbe kapott - és szupergyorsan leadta a pluszkilókat!
  • Szerző: Ripost

Hihetetlen módszerrel fogyott le ez a 27 éves nő: heti harminc liter vizet ivott, és villámgyorsan ledobott 25 kilót. A 27 éves Alyssa Lusk életmódot is váltott: heti 5-6 alkalommal jár edzeni, kiiktatta a szénhidrátot és cukrot tartalmazó ételeket, és kerüli a gyorséttermeket.

Miután megismerkedtek a mostani férjével, Alyssa egy év alatt 19 kilót szedett fel; a nagy boldogságban ugyanis egyáltalán nem foglalkozott az étrendjével, nem sportolt, ráadásul párjával sokat jártak gyorséttermekbe.

A tanárként dolgozó nő akkor döntött a változtatás mellett, amikor már kilencven kilót nyomott, és nem talál magának ruhát. "Körbe-körbe jártam a plázában, és sírással küszködtem, annyira elégedetlen voltam magammal." Ekkor döntötte el, hogy változtat, és drasztikus lépéseket tett. Beiktatta napirendjébe a rendszeres mozgást, elhagyta a szénhidrátot, cukrot, gyorséttermi ételeket. Orvosa javaslatára megnövelte a napi vízbevitelét: két literről négyre emelte a mennyiséget.

Eleinte sokat gyalogolt, majd heti 5-6 alkalommal lejárt a konditerembe. Az eredmény megdöbbentő volt: a most 65 kilós nő 25 kilótól szabadult meg.

Plusz motivációt jelentett számára, hogy párja akkor kérte meg a kezét, amikor a felesleg felét már leadta - így az is hajtotta, hogy az esküvőre formába jöjjön. "Az volt a legnehezebb, hogy át kellett szerveznem az életemet: nem mehettem el az összes baráti összejövetelre, mert edzenem kellett, de volt bennem egy olyan is, hogy ott elcsábítanak az ételek, és felborítom a diétámat."

Kutatások igazolják, hogy a megnövelt vízfogyasztás valóban elősegíti a fogyást. Azonban mielőtt belefognál, konzultálj orvosoddal - ha túllősz a célon, a vízmérgezés szív-, vese- és májelégtelenséghez is vezethet, illetve akár halált is okozhat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?