NÍNÓ

Zug­lói par­ko­ló­ban csa­pott le a rend­őr­ség, ezt ta­lál­ták Gá­bor­nál

A rend­őrök Gá­bort és tár­sát őri­zetbe vet­ték és elő­ter­jesz­tést tet­tek le­tar­tóz­ta­tá­suk in­dít­vá­nyo­zá­sára, ame­lyet az il­le­té­kes bí­ró­ság el is ren­delt.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

A 40 éves K. Gábor és társa rendszeresen árult heroint, amelyet az elmúlt három hónapban egy zuglói áruház parkolójában adott át a fogyasztóknak. A férfi március 18-án délután átment társa lakására, majd miután átvett három adag heroint, elment a zuglói parkolóba, hogy ott eladja a kábítószert a vevőknek, akikkel telefonon egyeztette a találkozó időpontját.

A budapesti nyomozók az átadáskor érték tetten és fogták el K. Gábort és három vásárlóját.

EZT OLVASTAD MÁR?
ILLUSZTRÁCIÓ
ILLUSZTRÁCIÓ
Fotó: Police.hu

A nyomozók kábítószer-kereső kutya segítségével összesen 450 gramm heroint, 11 darab kábítószergyanús tablettát, azok fogyasztásához használható eszközöket, több mint kétmillió forint készpénzt találtak és foglaltak le.

A BRFK Felderítő Főosztályának nyomozói a két budapesti dílert kábítószer-kereskedelem bűntett miatt, a három vásárlót kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A rendőrök K. Gábort és társát őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2019. március 21-én elrendelt.
címkék: