SIKK

Zse­ni­á­lis, ezért a di­va­tért őrül­nek meg nyá­ron a barna hajú nők

A barna haj­szín klasszi­kus, nőies, ter­mé­sze­tes vi­lá­gá­nak szám­ta­lan szín­ár­nya­lata lé­te­zik. Vál­toz­tass egy ki­csit rajta, dobd fel, le­gyél őrül­ten szexi és csi­nos! Mu­tat­juk a nyári, di­va­tos va­ri­á­ci­ó­kat.

Barna  a hajad? Szeretnél játszani a színével egy kicsit? Meguntad az egyhangúságot? Elég sok megoldás és technika létezik ma már, hogy kicsit feldobd a frizurád. Érdemes átnézni az idei divatötleteket. A barna a legelterjedtebb hajszín, rengeteg árnyalata létezik, melegséget áraszt, bolondítsd meg egy kis világosítással.

1. Karamell ombre

Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csodálatosan mutathat a hajadon az ombre festés, ahogyan a sötét barnából lefelé világosodik a haj. Ha megtetszett, ne tétovázz! Ez a te frizurád!

2. Baby balayage

Sötét barna hajad szeretnéd egy kicsit feldobni? Akkor válaszd ezt a színváltozatot. A kép magáért beszél!

3. Mézbarna

Mézbarna balayage technikával készült barnából világosított hajszín. Ha nem túl hivalkodó változást szeretnél elérni, akkor ezt neked ajánljuk. Olyan, mint, ha a nap természetes csíkokat festene a hajadba.

4. Teknősbéka árnyalat

A teknősbéka páncéljának árnyalatára emlékeztet a szín. Nevét a páncéljában észlelhető színváltoztatásokról kapta.

5. Mély mokka

Vékony csíkok a sötét barna hajban és máris mély mokka hatást érhetsz el, egy kevéske lágyabb árnyalattal.

Eközben a címlapon

6. Borostyán balayage

A napfelkelte színében is megtalálható ez az árnyalt. A balayage technika ragyogó hatást ad a hajadnak.

7. Sombre

A nevéből is kitűnik, hogy ez a technika az ombre továbbfejlesztése,  annak természetes változata. A színek között csak néhány árnyalatnyi különbség van.